ODPOWIEDZ
  • 563 / 104 / 0
@UJebany ale chyba nie lepiej od benzo ? :D :extasy:
Ostatnio zmieniony 29 kwietnia 2019 przez Miki12, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 8103 / 909 / 0
@Miki12
Oczywiście, ze nie.Ale to jest inny typ relaksacji.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 2642 / 39 / 0
Chujowy
45 Potem wszedł do świątyni i zaczął wyrzucać sprzedających w niej. 46 Mówił do nich: «Napisane jest: Mój DOM będzie domem modlitwy, a wy uczyniliście z niego jaskinię zbójców»9.
  • 698 / 172 / 0
^ No tak, nie da się tego ukryć ;) A do tego, gdyby odłożyć na chwilę na bok integralność ręki i penisa (fakt, że należą do tej samej osoby), to dodatkowo w masturbacji, od fizycznej strony, mamy do czynienia z aktem o charakterze homoseksualnym: patrząc z perspektywy ręki - obrabiasz swoją łapą męskiego fiuta, a patrząc z drugiej strony - męska dłoń trzepie twojego penisa. W jednym i drugim przypadku - gejowskie zachowania. Aż się dziwię, że ten sposób postrzegania masturbacji nie znalazł sobie miejsca w anty-masturbacyjnej retoryce religijnej.
  • 2642 / 39 / 0
Mam taki relaks w jajcach, że czuje jakby świeciły czystym złotem.

Zajebiście jest.
45 Potem wszedł do świątyni i zaczął wyrzucać sprzedających w niej. 46 Mówił do nich: «Napisane jest: Mój DOM będzie domem modlitwy, a wy uczyniliście z niego jaskinię zbójców»9.
  • 563 / 104 / 0
@ShadySharky a tak zapytam może coś slyszales , o wplywie nadmiernej masturbacji na nadnercza ?
  • 2642 / 39 / 0
Nie, ale możesz rozwinąć temat.

Nadnercza wpływają na wydzielanie norandrenaliny I adrenaliny tak?

Może dlatego jesteśmy mniej pewni siebie, wręcz zaleknieni gdy przeginamy w szczególności z PMO
  • 6 / / 0
Tez macie tak, ze czujecie jakby podwyzszone cisnienie w glowie? Np jak ruszam szczeka to jakby to czesto mi strzela i jakby cisnienie sie wyrownywalo? Badalem tylko prolaktyne w sumie, i jestem blisko gornej granicy, niby w normie a czuje sie jak smiec, ale teraz kolejna proba podjeta.
  • 563 / 104 / 0
@kakayoko hmm w sumie zdarzyło się:)
  • 6 / / 0
No ja tak mam na codzien, ze w roznych momentach dnia strzela mi w uszach, ale też z przyzwyczajenia już ruszam szczęką i mi sie wyrównuje. Ale to odkryłem przypadkowo w sumie. A jeszcze jedna rzecz, macie tak, że wieczorem(u mnie koło północy) opada wam zamułka? Czuję, że mój mózg lepiej pracuje i wgl, ale jednoczesnie dopada mnie takie natrualne zmęczenie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.