ODPOWIEDZ
  • 3178 / 895 / 5
Gdy człowiek się znajduje na wyżynach to współludzie rozumieją go jak historię barci Grossbart, co jest smutne.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 1152 / 315 / 2
Nigdy nie zapomnę jak pół roku zażywania pregaby zrobiło ze mnie na ten czas oczywiście (całe szczęśćie efekt odwracalny) takiego kurwa debila, że głowa dosłownie mała. Tak jak potrafiłem grać na instrumentach, trzymać się rytmu i produkować muzykę, po pregabalinie? zapomnij. Rytm nie istnieje, każda piosenka ma spowolnione tempo, pamięć krótkotrwała, ee że co? co to takiego? - Masakra, żaden środek nie wywołał u mnie takiego koszmaru. Jeśli ktoś ma zdolności artystyczne, błagam pregabalina to ostatnie niech po co musi sięgnąć. PS. 300mg/day wtedy leciało. Stay safe i z fartem
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Marihuana? Nie taka straszna, jak ją malowali.

Newsy
Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.