od miesiąca nie pije gazowanego alkoholu itp
od miesiąca nie jem smazonego i odżywiam się raczej dobrze choć nie mam apetytu i bonę się jeść więcej żeby mnie nie bolało :(
zazywam sylimaryne, pije herbatę z ostropestu chociaż średnio mi pomaga. Pomaga za to rumianek który tez pije
zazywam essentiale max od 2 dni po 2 kapsułki dziennie
niestety nie odczuwam jakichś polepszen :( dodam ze zaczęło się to wszystko od biwaku na którym byłem miesiąc temu.
Dodam tez ze na owym biwaku braliśmy pigułki i była mocna faza, dzień później miałem rozwolnienie i nic mnie nie bolało. Wieczorem tego dnia wzięliśmy tez po pigułce dzieląc na ćwiartki i zapilismy to wszystko bimbrem, wtedy upiłem się do nieprzytomności. Później miałem biegunkę, zaparcia, doskwierały mi jelita ale już jest z nimi w porządku. Została wątroba.
Dzięki za wszelkie porady :)
Esentiale forte te nie działa tak doraźnie.
Bierz też stary sprawdzony Raphacholin :)
dodatkowo polecam wycisnąć sok z grejpfruta i pić używać przypraw tj.
tymianek
majeranek
kminek
mięta
oregano
jałowiec
najlepiej herbaty melisa z miętą
tutaj masz listę produktów do diety wątrobowej :
https://www.poradnikzdrowie.pl/diety-i- ... -i7Sv.html
Czytam sobie ulotkę tego rapacholin i on chyba jest na niestrawność i inne takie sprawy, a ja żadnej niestrawności raczej nie mam. Ale dobra, wziąłem tak jak radzicie. Dokładnie to "rapacholin C"
Mam też zagwostkę. Powiedzieć lekarzowi o tym, że wziąłem pigułki? Bardzo się boję że wezwie policje albo coś. Albo, że weźmie mnie za jakiegoś ćpuna. Próbowałem tego 3 razy w życiu, więcej nie zamierzam :(
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.