Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 1037 / 243 / 0
Toś wybrał dział żeby zapytać, powiedz prawdę ściemę łatwo wyczuje i nic nie dostaniesz, a usłyszy prawdę w twoim głosie i nie będzie wątpił w twe słowa.
  • 329 / 58 / 0
@ledzeppelin2
Wydaję mi się że bardzo łatwo dostać piracetam od rozinnego, u mnie wystarczyło wspomnieć o intensywnym wysiłku umysłowym i trudności połączenia go z codzienną pracą. U psycha jak przepisuje Ci jakieś leki typu ssri, benzo czy prege, to wspomnij o ich negatywnym wpływie na twoje funkcje poznawcze.

Miks 250mg fenylopiracetamu, 300mg agmatyny oraz 200mg l-teaniny jest po porstu świetny. Szczególnie polecam jak tolerka na stymulujące działanie f-piracetamu wzrośnie, wtedy bez zwiększenia dawki można przywrócić magię.
  • 9387 / 1827 / 2
post3385348.html#p3385348

Ciekawa praca o patologixznych stanach braku wit d3
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 149 / 20 / 0
O jakiej porze najlepiej brać witaminy oraz potas i sód jeśli rano biorę magnez z wapniem
  • 3406 / 534 / 0
Magnez z b6 na noc, rano np. cynk i ta reszte !!!
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 149 / 20 / 0
Czytałem wcześniejsze strony i opinie są podzielone, podobno magnez trzeba brać z wapniem żeby się wchłonął a b6 razem z b12
  • 117 / 25 / 0
Jestem na ketozie od 2 miesięcy i do tego dziennie suplementuję:
600mg wit B6
1g wit C
i można powiedzieć średnie dawki, bo nie pamiętam dokładnie: ashwagandha, żeń-szeń, cynk, magnez, wit d, wit b12.
Wczoraj miałem pierwszy wyskok alkoholowy od początku keto i trochę dałem w palnik. Zadbałem o dobre nawodnienie, kaca raczej nie czuję, ale od momentu pobudki czuję jakbym najadł się grzybów (chodzi o aspekty wizualne) i dziwnie mnie grzeje, jakbym zarzucił jakieś opio. Mogła tu wystąpić jakaś synergia, która takie coś spowodowała? Jakaś nadprodukcja, lub niedobór neuroprzekaźników?
  • 11 / 3 / 0
W diecie ketogennej zwiększa się synteza GABA i dopaminy a spada stężenie serotoniny, być może doszło do jakiejś synergii, możliwe też, że alkohol zwiększył ilość ciał ketonowych.
  • 9 / / 0
Moglibyście coś doradzić w temacie?
anhedonia-trwale-zmeczenie-t35957-2700.html

Generalnie co do ostatniego posta mam parę sprostowań, bo jak widzę co napisałem to po dłuższej obserwacji zauważyłem, że jest ciut inaczej %-D
  • 149 / 20 / 0
Czy to prawda ze nie powinno się brać antyoksydantów po treningu siłowym?
ODPOWIEDZ
Newsy
Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.