Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 28 / 2 / 0
Jeśli o siwe włosy chodzi to pierwsze pojawiły mi się jeszcze przed 20 teraz mam 27 włosy trochę dłuższe niż Cobain z Nirvany. Więc bardziej widać. Jeden mój dziadek ma 82 lata i jeszcze jakieś tam włosy ma. Drugi osiwiał bardzo szybko po stracie mojej babci. Ojciec jest łysy ale za młodu brał różne sterydy, a że dostęp do informacji był inny to może i odblok zle robił o ile w ogóle robił... o włosy się nie martwię, bardziej o kręgosłup bo czuję że jestem bardziej sztywny
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.

Farmaceuta skazany na 2 lata więzienia za nieumyślne doprowadzenie do śmierci

Sąd Najwyższy rozpatrywał niedawno wniosek o kasację wyroku, jaki wydano w sprawie farmaceuty, który miał nieumyślnie doprowadzić do śmierci kobiety. Z akt sprawy wynika, że wsypał zmarłej narkotyk do napoju, co doprowadziło do jej śmierci. Farmaceutę skazano na 2 lata pozbawienia wolności.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.