Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 65 / 1 / 0
Hm warto spróbować wyciągu z szyszek chmielu i melisy. Za parę groszy można kupić takie preparaty w każdej aptece. Oczywiście nie zetnie to was z nóg, ale pomoże w uspokojeniu się przed snem.
I Know What’s Good, I Know What’s Fine
I Know What Makes Me Feel Just Right
Don’t Wanna Have An Endless Fight

Jebać Duracell %-D
  • 63 / 9 / 0
Pamiętajcie o Magnezie+B6 i Melatoninie 3mg - bez recepty w aptece a naprawde pomagają zasnąć, zwłaszcza Melly.
  • 1 / / 0
Osobiście polecam wódkę i xanax ewentualnie jego zamienniki typu klony

Akceptuję te wasze wypociny jednak proszę zwrócić uwagę, że w tomacie znajduje się słowo "naturalnego" - dejvis
  • 6 / / 0
Oczywiście melisa, waleriana oraz melatonina. Tu już nic wspanialszego z naturalnych się nie wymyśli.
  • 2874 / 298 / 0
Pytanie do osób które uprawiają melisę na oknie/podwórku:
Parzycie suszone liście czy ze świeżo zerwanych też ma nasenne działanie? Liście zrywacie wtedy kiedy potrzeba czy podczas kwitnięcia (wyczytałem że należy zrywać podczas kwitnięcia)
Z jakiej ilości około robicie sobie taką herbatkę? Na oko liczba liści bo dawki w gramach suszu mnie nie interesują
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 1 / / 0
Ja mogę z własnego doświadczenia polecić SWANSON L-TRYPTOPHAN. Pomaga mi od 3misięcy. Kupiłam na greenportmarket.pl w bardzo dobrej cenie i jestem zadowolona. Pozdrawiam
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...

Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.

Legalizacja marihuany ogranicza problematyczne używanie i poprawia kondycję psychiczną

Badacze analizują, jak legalny dostęp do marihuany wpływa na konsumpcję i zdrowie psychiczne uczestników. W pierwszej akademickiej publikacji zespół badawczy przedstawił bezpośrednie porównanie legalnego i nielegalnego pozyskiwania tej substancji. Badanie rozpoczęto w styczniu 2023 r. jako wspólne przedsięwzięcie Departamentu Uzależnień w Bazylei, Uniwersytetu w Bazylei, Uniwersyteckiej Kliniki Psychiatrycznej w Bazylei (UPK) oraz Służb Psychiatrycznych Aargau.