Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 757 / 114 / 0
ja z kolei dostałem w gratisie do isostarów sampel proszek polskiej produkcji marki NowMax i mnie pozytywnie zaskoczył, smakowo przebija isostara choć chyba jest więcej cukru, ale ma też ekstrakty z zielonej herbaty i taurynę w małej ilości, ogólnie ciekawa rzecz i następnym razem zamówię całą puchę, bo zwyczajnie lepiej smakuje (nie wspominając a isostarze żurawinowym, którego wziąłem na próbę ostatnio i śmierdzi perfumem ledwo da się to pić)
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 2939 / 245 / 0
Ostatnio odkryłem takie coś jak Active Life Energy Power Up, do kupienia chyba w każdym DOZ-ie. Ogólnie spoko, bo oprócz witamin i kofeiny ma także ekstrakt z yerba mate, ale najlepsza jest chyba guarana, w połączeniu działa to o wiele lepiej niż sama yerba, kawa to przy tym nic. I bardziej to wpływa na umysł niż na ciało (yerba vs kawa), razem tworzy to zajebistą synergię, której nie doświadczyłem po żadnych innych legalnych stymulantach (nie mam tutaj na myśli żadnych RC-ków).
  • 1 / / 0
Piłem kiedyś dużo oshee vitamin water w butelkach 1.1L. Były pyszne, a promki w Lidlu dobre.

Ale po kilku dniach strasznie mnie wypryszczyło. Ciągła suplementacja nie jest dobrym rozwiązaniem
ODPOWIEDZ
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.