Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 508 / 195 / 1
Noopept może jebać pamięć krótkotrwałą co jest dość uciążliwe.
Mi na BF spoko pomogła CDP-cholina z kofeiną.
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 76 / 8 / 0
28 lipca 2023sclero2014 pisze:
28 lipca 2023forum pisze:
@sclero2014
Kwestia producenta, partii produktu czy obydwu?
Jakich dawek probowales?
Jeśli o Modafinil chodzi to standard 1tab 200mg . Nawet dziś wrzuciłem 1 tab 200mg i nic nie poczułem totalnie . Za kilka dni wrzuce 1tab z " innego sortu " i zobaczę czy coś poczuje
Sporo osob twierdzi, ze w przypadku moda "less is more" i dawki 50 / 100 mg sa lepsze niz 200 i 200+ mg.
Ale oczywiscie roznie bywa z producentami i poszczegolnymi partiami...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.