Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 3197 / 385 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blu »
Od Cepanu lepszy (ale też droższy) jest żel Contractubex. Ma podobny skład ale nie śmierdzi i lepiej się wchłania.

Co do problemu zielonej z maskowaniem doraźnym śladów to znajoma polecała fluid do makijażu. Zawsze też można nałożyć jakąś opaskę czy bransoletki.

Ślady po ostrym grzaniu zostają na całe życie (te w psychice też) , taka cena za kopa...

B.
Fantasy is what people want, but reality is what they need.
  • 168 / 2 / 0
s
Nieprzeczytany post autor: kerouac »
ja uzywam korektora w sztyfcie, taki zwykly z rossmanna za 8-10zl i jest ok a mam straszne slady po ropniach na obydwu rekach (cale rece, nie tylko przeguby), cepan z kolei stosowalem i przerwalem bo zero efektow

wsburroughs
  • 223 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: neta »
gdy ostro waliłam korektory mijały się z celem bo byłam tak blada,że korektory nawet te o najjaśniejszym odcieniu poprostu były ciemniejsze i różowawe(do dzis blada jestem taka mam karnację)po kilku latach śladów prawie wcale nie było widać(dłonie,generalnie wewnętrzna i zewnętrzna strona rąk aż po łokcie,w sumie wyzej troche też)
Ostatnio zmieniony 17 listopada 2007 przez neta, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik neta nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 440 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zielone Karty »
.
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2008 przez Zielone Karty, łącznie zmieniany 1 raz.
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
  • 210 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Obłąkany »
Współczuję wam na prawdę ślady są na całe życie. Kompletnie nie rozumiem pukania tramalu, zostać naznaczonym na resztę życia z powodu takiego gówna ? Przecież tramadol dobrze się wchłania z przewodu pokarmowego...
Pierdol dragi - zostań ninja.
  • 677 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielona »
No niby tak, ale ja na przykład po zjedzonym żygam, poza tym jak bierzesz iv to jest no powiedzmy wejście, a i faza jest też inna, mniej zmulona.
Mieć ślady po tramie głupio, na szczęście ja mam także po morfinie ;-)
  • 181 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mirror »
a na ślady po wkłuciach dobry będzie Contractubex czy może jest coś lepszego?
chodzi mi o to żeby nie było tych kropek po igle, niby znikają ale wolałabym to czymś jeszcze smarować.
Nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to byłaś szczęśliwa.
  • 622 / 28 / 0
Jesz Cerutin, zawiera rutozyd. Jest git, bo szybciej się goi. Smarujesz maścią Altacet. Do tego jesz Aspirynę (rozrzedza krew).

Ja stosuję tą kurację i w 2 dni wszystko się zagoiło, śladów prawie zero ;>
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 181 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mirror »
dzięki ;-)

altacet i aspirynę mam, muszę tylko kupić cerutin.
Nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to byłaś szczęśliwa.
  • 622 / 28 / 0
Drugi dzień bez kłucia się :) Nie ma śladów, wszystko elegancko się goi. Zakrzepów w żyłach chyba też nie ma (mimo, że robiłem do 15-stu strzałów na dzień, w jedną żyłę ;P).

Jedyny problem to siniaki. Mam chyba ze 2, takie małe, prawie niewidoczne. Na to maść Heparinum (kosztuje 6zł w aptece bez recepty), ale niestety ja nie mam kasy więc to pierdolę. Samo zniknie. Aha, nie smarować na świerze rany! Dopiero po powstaniu strupka!
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.

Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.