Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 66 / 2 / 0
Witam mam nerwice , borykam się z takimi objawiami jak uderzenia gorąca na twarzy mam gorące uszy i twarz ciśnienie jest w normie jak sobie poradzić z tymi , czy są jakieś leki hamujace uderzenia goraca ?
  • 684 / 154 / 1
Postaraj sie zidentyfikowac zrodlo swojego problemu. Jesli nie ma fizycznego zrodla, to problem lezy w naszym sposobie reagowania na sytuacje stresowe, moze byc tak, ze mialas nadmiar stresu. Trzeba to zmienic. Ogolnie sama wiesz najlepiej. W ostatecznosci psychoterapia i psychiatra, ale na poczatek lepiej sprobowac o wlasnych silach.
  • 5804 / 1198 / 43
Nerwica.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 359 / 99 / 0
Miałem podobnie kiedyś w pracy, codziennie. Tylko te uderzenia były zlokalizowane bardziej w klatce piersiowej. Jak wyżej napisane, było to związane ze stresem, a dokładniej u mnie wyszły zaburzenia lękowe, w tym fobia społeczna. Skuteczna okazała się pregabalina w dawce 150 mg.
  • 917 / 235 / 0
Miałem tak samo, teraz biorę Betaloc i zero skoków ciśnienia i uderzeń gorąca. Polecam.
  • 4383 / 703 / 2117
@Jadwiga6677 Masz przepisane jakieś leki na nerwicę? Jakie to leki są? Napisz również zakres dawkowania.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 389 / 99 / 4
Chyba najrozsądniejszym wyjściem jest konsultacja ze specjalistą. Nie wydaje mi się żeby dostępne były leki tę konkretną przypadłość ale z pewnością istnieją leki/terapie pomocne w opanowaniu stresu czy redukcji objawów nerwicy/zaburzeń lękowych.
Just a perfect day, you made me forget myself
I thought I was someone else, someone good
ODPOWIEDZ
Newsy
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie

- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego

Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.