Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Witam postaram się krótko i konkretnie przez ostatnie 2-3 lata palę zielsko parę wiader dziennie fete tykałem raz na jakiś czas ale od ostatniego roku to się zmieniło krótko mówiąc ostatni rok był maratonem ćpania i jarania doszedłem do momentu że wujek już nic a nic nie klepał niezależnie od ilości kiedyś z ziomkiem wrzuciliśmy po 2g w ciągu godziny i jedyne co z tego miałem to ból serca pod wieczór no ale do rzeczy w pewnym momencie zaczęła się jakby psuć głowa lekkie szmery dezorientacja przy każdym dorzuceniu było tylko gorzej więc ograniczyłem mocno ilość ale wiadomo uzależnienie to uzależnienie więc coś tam tykałem jeszcze z dwa tygodnie no i w pewnym momencie głowa była na tyle zepsuta że przestałem tykać antka całkowicie ostatni raz miałem w ten poniedziałek przez ostatnie dni popalałem tylko ale małymi ilościami przy wiadrze miałem pogorszenie się o wiele głowy szybkie bicie serca i ogólnie coś ala przerostowe chociaż umiem to rozpoznać dlatego jak paliłem to tylko lufy przeważnie z dwa buchy i przerwa aż zejdzie tak popalałem sobie do wczoraj kiedy ściągnąłem bucha i miałem później mały zastrzyk emocji w postaci kłótni w domu nie był to jakiś duży stres nagle zacząłem się czuć chujowo mocna panika w głowie wzrok jakbym był lekko najebany w łózku kiedy wiatrak na mnie zawiał odrazu się trząsłem rozpisałem się ale chciałbym od was wiedzieć wsumie dwie rzeczy 1. Kiedy poczuje się normalnie ta głowa przestanie wytwarzać takie lęki dezorientacje lekko inny obraz panikę oraz 2. czy mogę wziąść tabletki na uspokojenie są to niby na uspokojenie i przeciwlękowe nazywają się frontin czy napewno nie pogorszy to w żaden sposób tego co czuję ?

A głowe opisałbym najdokładniej tak : boi się wszystkiego co wpływa w jakimkolwiek stopniu na świadomość czy to wypije piwo czy ściągne małego buszka panika się nasila te jebane lęki boje się że z nienacka coś zacznie się dziać że będzie gorzej no i ten wzrok ciągle jest taki trochę inny minimalnie rozmazany taka dezorientacja w głowie i od wczorajszego wieczora mam przyśpieszony puls i bicie serca (wczoraj po zapaleniu i tej akcji napierdalało jak pojebane dzisiaj cały dzień jest przyśpieszone aczkolwiek nie jakoś w chuj bardzo ale i tak jest poza normą)

Sorki za błędy i może trochę brak składni ale chce to po prostu napisać i szukam pomocy dzięki wielkie z góry ćpunki <3
  • 2199 / 369 / 0
1. chuj to wie, zależy jak sie bedziesz prowadził i czasu abstynencji
2. pewnie, że pomoże po benzo znika prawie całe zło, ale się wpierdolisz w takie bagno, że potem będzie jeszcze gorzej

Idz do psychiatry, powiedz jaki masz problem, może zaszyjesz się jakkimiś ssri i neuroleptykami,
a jak czujesz, że ni chuu nie dasz rady to zgłoś się do psychiatryka- pomoogą
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.