Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 9 / / 0
Siema, od 29 lipca mam nerwice tzn w sumie od jakiegoś miesiąca nawet trochę dłużej jest dobrze, bardzo mało jakichkolwiek bóli w klatce a jak są to 3-5 sekundowe. I ogólnie nastawienie psychiczne żeby coś zajarać czy coś już się zmienia, myślicie że w następne wakacje jak już całkiem będzie okej to będę mógł już pośmigać sobie? :D
  • 510 / 110 / 0
szczerze, nigdy już nie będziesz mógł zajarać. Uświadom to sobie teraz i weź się za coś innego niż pisanie co 2 dni posta, czy masz nerwicę i czy możesz sobie zajarać. Nie możesz i już nigdy nie będziesz mógł, a jak jest to sensem Twojego życia zjaraj się w chuj i żyj :)
Uwaga! Użytkownik farawayfromheaven nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 438 / 18 / 0
TYLE, ILE DA NFZ.
Uwaga! Użytkownik samedobretopy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 70 / 10 / 0
farawayfromheaven pisze:
szczerze, nigdy już nie będziesz mógł zajarać. Uświadom to sobie teraz i weź się za coś innego niż pisanie co 2 dni posta, czy masz nerwicę i czy możesz sobie zajarać. Nie możesz i już nigdy nie będziesz mógł, a jak jest to sensem Twojego życia zjaraj się w chuj i żyj :)
Święte słowa. Że ktoś Ci na forum napisze, dobrotliwie, "taak, będziesz mógł", co Ci sumienie uspokoi, nie znaczy, że tak faktycznie będzie :)
Myślisz, że jak nie robisz nic, to nie robisz nic złego?
  • 44 / 1 / 0
Wydaję mi się, że przesadzacie. Jak zrobi sobie grubszą przerwę, po której poczuje się lepiej i będzie używał mj z głową, to raczej nie spowoduje to żadnego nawrotu. Weźcie pod uwagę, że większość osób jest znerwicowana w mniejszym lub większym stopniu.

Albo po prostu się mylę.
  • 1141 / 117 / 0
Mam nerwicę.

Palę mj, napierdalam beta-ketony. Nerwobóle się oczywiscie pojawiają, ale e ignoruję. Kiedy są nie do wyrzymania to znak, że czas na przerwę.
Przerwa w moim przypadku wynosi minimum 2 tygodnie, potem wszystko wraca do normy, + to co zawsze powtarzam - ćpaj jak nie masz nic na głowie, 0 stresów.
Btw ostatnio nerwica po zabawie z hexem mnie tak zniszczyła, że rozważam definitywne rzucenie b-k. Kiedyś z mj też miałem takie jazdy, nie jaralem 4,5 miecha i teraz mogę palić bez przeszkód (nadal mając nerwicę), pozdrawiam.
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
Maati to przechuj jest nadal dziekowa ryjek, no ja mam ogólnie nerwice w jakimś malutkim stopniu ale robie przerwe do next wakacji i wtedy zapale niech organizm odpocznie :D

// Usunięto cytat z posta powyżej - rimus
  • 2278 / 278 / 3
Palenie jakichkolwiek kannabinoidów w przypadku nerwic to ryzyko nie tylko nieudanej fazy, ale także nawrotu, a nawet spotęgowania nerwicy. Co drugi tutaj temat związany z nerwicami wszelkiego rodzaju ma jeden motyw przewodni - marihuana/syntetyczne kannabinoidy. Masz nerwicę? Po prostu nie pal. Chyba, że Ci nie zależy na zdrowiu. Nie ma drugiej tak bardzo indukującej choroby psychiczne grupy substancji, jak kannabinoidy. Trzeba to powiedzieć sobie jasno - marihuana nie tylko nie jest zdrowa, ale wręcz potrafi być bardzo szkodliwa.

Chcecie dowodów? Czytajcie poprzednie tematy związane z nerwicą albo wejdźcie na działy odklejeńców od trawy czy kanna.
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 714 / 48 / 0
Tyle nerwic, a wyobraźcie sobie co by było po legalizacji. Kolejki do psychiatrów wydłużone z 1 miesiąca do 3-4.
  • 2278 / 278 / 3
O tym właśnie mówię. Legalizacja? Nie. Depenalizacja? Prędzej.
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.

Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.