Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 143 / 22 / 0
a wlasnie pozwole sobie wtracic do tematu, jak gdzies tam wyzej kolega napisal ze problem lezy najprawdopodobniej w nerwicy to cos zaczyna mi powoli stykac :// po duuzym i dlugim mefieniu wlasnie zrobil mi sie taki problem ze kiedy zasypiam musze isc sie wysikac ale czuje ze nie wysikuje sie do konca i zanim zasne znowi chce mi sie sikac ;-; mam ogolnie stwierdzona nerwice natrectw wiec moze to tez jest z tym powiazanie mniejsza- najprowdopodobniej jest to wlasnie nerwica ktorej sie nabawilem przy b-k, ktos z ketoniarzy mial podobny problem?
Nie ma że za mocno %-D
  • 244 / 58 / 0
Podobno powinniśmy oddawać mocz na siedząco, bo to jest zdrowe dla prostaty.
Napisałem podobno, bo w obecnych czasach psychomanipulacji i np. mówienia wszystkiego i potwierdzenia badaniami za pieniądze nie jest to takie pewne.
„Bądź światłem sam dla siebie” Budda Gautama
  • 143 / 22 / 0
sprobuje sprobuje i bede pisal co i jak bo wlasnie wydaje mi sie ze to problem prostaty ale z bk moze byc roznie i moze byc to jakis rodzaj nerwicy
Nie ma że za mocno %-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).