Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 32 / / 0
Spirulina dobra jest, no i faktycznie obrzydliwa w smaku, choć po czasie można się przyzwyczaić i już tak człowiekiem nie rzuca. Jak ktoś wrażliwy smakowo, to lepiej niech nabędzie wersję pastylkową (spirulina sprasowana).
Jak pchły skaczą myśli z człowieka na człowieka. Ale nie każdego gryzą.
  • 438 / 6 / 0
Szałwia, Pietruszka, Cebula . Pokrzywa, Algi.
We were young souls
on the junk-yard
now we are stunned minds
full of junk-goods

. Primum non nocere
  • 39 / / 0
Ostropest plamisty (w postaci nasion, a nie wyciągów itp.) oraz zielona herbata.
  • 189 / 2 / 0
Ja moze dodamm ze najprostrza, najstarsza oraz nie wymagajaca wkladu finansowego jest glodowka :-) Skuteczie pozwala wydalac toksyny z orgaizmu, wspomaga oczyszczenie jelit. Niejedzac organizm zaczyna spalac tluszcz w ktorym najwiecej zgromadza sie toksyn, uwalniajac je do krwioobiegu i wydalajac moczem. To samo tyczy sie cwiczen fitness. Metoda raczej dla hardcorow no ale sa i tacy.
Uwaga! Użytkownik 4acoDMT jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 60 / 1 / 0
A przy symulantkach nie należy też uzupełniać sodu? Bo nigdzie tutaj o tym ani słowa...
  • 60 / 1 / 0
A przy symulantkach nie należy też uzupełniać sodu? Bo nigdzie tutaj o tym ani słowa...
  • 16 / / 0
Jakoś przez przypadek trafiłem na ten temat i pomyślałem, że zaopatrze się w pare środków :

1. OLIMP Gold Omega 3 plus
2. Olimp Ginkoflav Forte (Miłorząb japoński)
3. Sylimarol (Ostropest plamisty) x2
4. Olimp Vita-Min Plus z luteiną i zieloną herbatą

Ogólnie taki profilaktyczny miks bedzie mnie kosztował 75 zł .

Co o tym myślicie ? Dodalibyście jeszce coś odsiebie do tego miksu ( nie chciałbym przekroczyć 100 zł) ? no i jak oceniacie ogólnie suple z Olimpu ?

Z góry dzięki za odp :-)
  • 16 / / 0
Jakoś przez przypadek trafiłem na ten temat i pomyślałem, że zaopatrze się w pare środków :

1. OLIMP Gold Omega 3 plus
2. Olimp Ginkoflav Forte (Miłorząb japoński)
3. Sylimarol (Ostropest plamisty) x2
4. Olimp Vita-Min Plus z luteiną i zieloną herbatą

Ogólnie taki profilaktyczny miks bedzie mnie kosztował 75 zł .

Co o tym myślicie ? Dodalibyście jeszce coś odsiebie do tego miksu ( nie chciałbym przekroczyć 100 zł) ? no i jak oceniacie ogólnie suple z Olimpu ?

Z góry dzięki za odp :-)
  • 1615 / 28 / 0
Na polepszenia pamięci można przyjebać Lucetam. KIlku znajomych mówi że pomaga.
  • 1615 / 28 / 0
Na polepszenia pamięci można przyjebać Lucetam. KIlku znajomych mówi że pomaga.
ODPOWIEDZ
Newsy
Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.