Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 145 / 1 / 0
Witam,
wczoraj zarzuciłem dwie tabletki hupercyny (400mcg) a potem Noopept 15mg. Wieczorem kumpel wyciagnał mnie na piwo i skonczyło się na 3 piwach. Wracając do siebie zajmowałem cały chodnik a czasami i poza niego wykraczałem. Dziś obudziłem się z bólem głowy i ciągle mnie trzyma. Teraz zaczeły się odruchy wymiotne i mdłości. I lęki się nasiliły. Macie pomysł jak temu zaradzić?
terapia dla dorosłych gdańsk wrzeszcz
  • 8103 / 909 / 0
Poloz sie do lozka, sprobuj zasnac moze samo przejdzie.Na bol glowy wez ibuprofen.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
ODPOWIEDZ
Newsy
Niemcy po częściowej legalizacji: młodzież sięga rzadziej a dorośli korzystają bardziej świadomie

Nowe badania rządowe z Niemiec obalają jeden z głównych mitów przeciwników legalizacji marihuany – że dostępność konopi zwiększy używanie wśród młodzieży. „Drogenaffinitätsstudie 2025”, opublikowane przez Federalny Instytut Zdrowia Publicznego (BIÖG, dawniej BZgA), pokazuje, że po legalizacji użycie konopi wśród nastolatków… spadło.

Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat

Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.