Dziwna faza jest po tym. Zamęt w głowie jak po mefie, delikatna euforia. Muzyka nie cieszy za bardzo, za to fajnie ogląda się zdjęcia panienek bez wzmożonego libido. Sucho w ryju i brak stymulacji. Temperatura 37 st. C, ciśnienie tętnicze 136/76 czyli raczej spokojnie dla układu krążenia. Substancja ta brana solo nie ma dla mnie ciekawych właściwości, może miks pokazałby coś godnego uwagi.
edit: w moim przypadku nie jest to środek imprezowy, nie zabierałbym go nigdzie ;p
@randomuser811: jeżeli nie brałeś jeszcze metedronu to przetestuj go trochę w domu. Możesz na imprezie niemile (lub bardzo mile ;) ) się zdziwić
A co do euforii, to porównywalna z najlepszym razem z mefedronem.
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
12:30 - Poszło 200mg. Oralnie
12:50 - Weszło, coś jak mefedronowa eurofia, nie! To jednak nie to, dużo energi i nie wiadomo co robić, ale jednak eurofia, ale inna, nie do opisania, w głośnikach Trans - całkiem przyjemnie.
13:00 - stan się utrzymuje, jest dobrze a czasem nawet się boje, że przesadziłem. Pikawa bije jak szalona. Kolej na Jointa z koleszką, spaliliśmy - hmmm... jakby lekkie podbicie nastroju.
14:30 - powoli się uspokaja, leże nic nie mówie, słucham muzyki i odpływam.
15:30 - już zero speeda, lekka euforia.
16:00 - 100mg. oralem
16:15 - lekkie podbicie eurofi, nic nadzwyczajnego.
17:00 - Przyszedłem do domu, przyszedł koleżka, no i 2x po 200mg. Eurofia i speed powróciły, szczęka lata jak szalona, cały się trzęse ale jest dobrze.
20:00 - Zeszło
20:30 - Kolejne 200mg. podbicie fazy, jednak juz nie tak hardcorowo jak wcześniej, straszny szczękościsk.
22:30 - Ponownie 200mg. j.w
01:00 - Zero zjazdu, po wypiciu 2 piw usnąłem bez problemu. Następnego dnia czułem się dobrze prawie jak bym nic nie brał. Lekko serce przypominało o swoim instnieniu.
Moim zdaniem nie nadaje sie to na zamiennik mefedronu, substanacja nie jest tak imprezowa, nie chce się rozmawiać, chciałbo się się tylko usiąść w fotelu, słuchać muzyki i trwać. Osobiście mi się to podoba :p
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.