Bo jak sniff, to nadal ten test jest kompletnie niemiarodajny. metedron też działał chujowo donosowo.
Za dużo kolwiek. W internecie informacji niewiele, czekam na sprawozdania.
https://www.youtube.com/watch?v=4tX3Xh1i0A8
coś dla fanów dobrej muzyki - jeden z najlepszych koncertów ever, MIND BLOWN
Anon pisze:Tylko wrzuć te 250mg naraz, bezsensu byłoby to dzielić. Ja sie zastanawiałem czy nie wziąć sobie tego jako sampel ale wziąłem wkońcu te nowe dysocjanty - 3-MeOMC może innym razem. Wogóle wygląda mi na to że to będzie takie uboższe w efektach 3-MMC przy oralnym podaniu.
A co do dysocjantów to nie licze na to że przebiją MXE ale jednak wyłania sie opinia na BL że mają jakieś swoje unikalne i na swój sposób ciekawe działanie, a jako że jestem fanem dysocjantów to wybór był prosty ;-)
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.