ODPOWIEDZ
  • 204 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: yass »
jakie dawki najlepsze na poczatek zabawy z tym ketonem (nie liczac epizodow z funky pills) ? ile taka dawka trwa? lepiej donosowo czy oralnie? niektorzy pisza ze donosowo nie ma sensu, dlaczego? moim zdaniem jazda bylaby bardziej intensywna. dodawac cos pozniej po 1 dawce? jesli tak to wiecej czy moze tyle samo i po jakim czasie, czy kiedy peak zejdzie czy np 15min po 1 dawce? co jest najbardziej euforycznego jak i zarazem najdluzej trwajacego z obecnych ketonow, m1,b1 czy mef? jesli tylko najbardziej euforyczny a pod wzgledem dzialania juz nie to tez napiszcie. to tyle pytan nowicjusza co do ketonow w formie proszku :> prosilbym tez na yass@hush.com o jakis namiar, chwaliscie krisa i szampana. polski DB dobry?
Ostatnio zmieniony 09 sierpnia 2009 przez yass, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 204 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: yass »
dzieki za wprowadzenie w temat ale pozostaly jeszcze dwie watpliwosci :) na jak dlugo mnie poczesze te 200mg? na co wplywa bardziej metylon, dopanine czy serotonine? a co za tym idzie czy mozna to brac czesto?
  • 179 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: MrMeth »
Pragne ostudzic niektorych uzytkownikow - jezeli glowy macie wyryte juz MDMA to bk-MDMA nie bedzie dla Was druga szansa.
  • 164 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: sue »
Nie chce mi się czytać wszystkich stron a temat zamiera więc nikt się mam nadzieję nie pogniewa jak zadam pytanie które możliwe że już się przewinęło. Mógłby ktoś porównać działanie metylonu do mefedronu? Lepszy/gorszy? Czym się różnią, w czym są podobne? Na razie wiem tylko tyle że metylon jest droższy. Warto płacić więcej?
Uwaga! Użytkownik sue jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 729 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Toker »
Metylon jest takim "nienarzucającym się E". Mefedron jest takim KURW KURW KURW, to jest - spidujący i powodujący wysyp słów. Metylon bardziej działa na podstawie psychiki - polepsza humor i pobudza, zwiększa percepcję i melodyjność, ale nie jest tak gwałtowny jak Mef.
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
  • 61 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: tatapykpyk »
Toker, bez urazy, ale ty dla mnie jesteś jakiś taki niewyraźny... Zastanawiam się jak można mieć tyle do powiedzenia o substancji, w tym przypadku mefedronie, nigdy jej nie sprawdzając na sobie?
Uwaga! Użytkownik tatapykpyk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 153 / / 0
Nieprzeczytany post autor: MeneVes »
Test miksu 200mg metylon + 200mg mefedron oralnie, wrzucony po dłuższej przerwie mnie rozczarował. Gdyby nie sam mef, to było by daremnie. Zadziałało w prawdzie ciut inaczej na samym wejściu, jakoś tak delikatniej, troche dziwnie, ale chwile potem i tak praktycznie było czuć sam mefedron. Może metylonu trza zjeść dużo więcej (ktoś pisał o jakimś progu, po którym rzekomo działa zupełnie inaczej), albo na mnie nie działa jak trzeba, a może był słabej jakości, ale imho substancja nie warta jakieś specjalnej uwagi. Może dla tych co nie oczekują mocnego kopnięcia i bomby euforycznej jest ok, ale za tą cenę, która jest wyższa od mefa, to zdecydowanie się nie opłaca.
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: thetruerc »
Slabosc efektow badz ich brak przy intoksykacji donosowej jest prawdopodobnie spowodowany niska biodostepnoscia Methylone'u. Osobiscie nie przepadam za ta substancja, postrzegam ja jako "sztuczna", malo satysfakcjonujaca, niszczaca zeby, powodujaca nieprzyjemny zjazd psychiczny. O tym, ze marnuje serotonine, ktorej wiecznie brak nie musze chyba wspominac...?

Zdecydowanie wole Mephedrone od Methylone'u. Mefedron jest przyjemniejszy, lepszy, bardziej aktywny i tanszy, a przedewszystkim robi swoje, zawsze i intensywnie (przy zachowaniu rozsadku). O bk-MBDB (buthylone) nie bede wypowiadac sie wiazaco z racji braku kontaktu z ta substancja. Ale mysle, ze miejsce tego tam gdzie bk-MDMA.

Tak w ogole dziwi mnie fakt, ze wszyscy probujecie porowmywac ze soba methylone/buthylone z mephedrone'em. Przygody po 1 i 2 sa zupelnie inne i ciezko je oceniac pod tym samym katem.

Lepszym konkurentem do porownywan z methylonem/buthylonemjest 4-fluoroamphetamine o zblizonym rodzajowo dzialaniu.
4-FA lubie skolei, przeciwnie do methylone'u efekty sa pelniejsze, bardziej complexowe i "prawdziwsze" w odbiorze samej subtancji.

Wspomne tylko, ze obecnie hybryda 4-fa i mephedrone'u staje sie obiektem zainteresowan researcher'ow.
Flephedrone; 4-fluoromethcathinone. Otarl sie o to ktos kiedys? Mowiono mi, ze nie za specjalne i malo aktywne, ale chetnie uslyszalbym opinie innych osob.
Uwaga! Użytkownik thetruerc nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 365 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: bamboa »
wlasciwie powinem oto spytac w dziale metylone ale ze wzgledu na wieksza popularnosc tego dzialu spytam tu dzis do mojego zamowienia z mefciem dostalem tez 1g metylonu ktos moze mi napisac czym roznia sie obie substancje i ile przyjac metylonu jesli wciagam 200mg mefa acha slyszalem ze metylone nie dziala praktycznie wciagany wiec zostaje tylko oralna opcja?
Ostatnio zmieniony 27 października 2009 przez MaciekB, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 319 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cannabizzz776i99 »
Oralnie, chyba że chce Ci się rektalnie próbować :P

Jeśli wciągasz 200 mefa spróbuj 250-300 m1 doustnie, ważne jest by pierwsza dawka była mocna gdyż dorzucanie nie daje pożądanych efektów (wedle opinii panujących na tym forum).

Faza po meylonie i mefedronie jest bardzo podobna, m1 może się wydawać nieco "czystszy".
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.