ODPOWIEDZ
  • 6182 / 437 / 12
wendrowycz pisze:
Jednakże GBL ma połowiczny rozpad około 3 godziny i wg mnie po tym czasie już pożądnie schodzi jego faza.
O to chodzi, zatrzymywana przez niego dopamina zaczyna się po tym czasie wyzwalać, co działa synergicznie z efektami metylonu - zwiększa się stymulacja.
  • 2428 / 90 / 0
surveilled pisze:
wendrowycz pisze:
Jednakże GBL ma połowiczny rozpad około 3 godziny i wg mnie po tym czasie już pożądnie schodzi jego faza.
O to chodzi, zatrzymywana przez niego dopamina zaczyna się po tym czasie wyzwalać, co działa synergicznie z efektami metylonu - zwiększa się stymulacja.
Tylko stymulacja ?
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6182 / 437 / 12
Ponoć GBL zatrzymuje także nieznaczne ilości serotoniny (by je po zakończeniu działania wypuścić), chyba gdzieś w temacie o GBL PCP o tym pisał, osobiście nie jestem tego pewien. Nie chce mi się szukać, idę spać.
  • 630 / 3 / 0
Z tego co wiem połowiczny rozpad GHB to około godziny - tak przynajmniej informuje angielska wiki pod hasłem Xyrem.
  • 6182 / 437 / 12
Być może. Na podstawie własnych obserwacji mogę stwierdzić, że moment, w którym jego działanie zaczyna się odwracać (dopamina zaczyna się wyzwalać), znajduje się po trzeciej godzinie.
  • 2814 / 14 / 0
surveilled pisze:
Ponoć GBL zatrzymuje także nieznaczne ilości serotoniny (by je po zakończeniu działania wypuścić), chyba gdzieś w temacie o GBL PcP o tym pisał, osobiście nie jestem tego pewien. Nie chce mi się szukać, idę spać.
http://talk.hyperreal.info/metylon-tek- ... ml#p908454
Bibliografia podana.
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2428 / 90 / 0
Wreszcie stestowałem ten mix
metylon + 25C-NBOMe
w proporcjach około 400mg metylonu (Najpierw 300 i po niecalych 30 min dorzuciłem jeszcze reszte) + 2 blottery 25C po 500ug , z tym że jeden mi sie połknął przez przypadek po 12-15 min :'(
Euforia po tym to coś pięknego i trzymało ponad 3h i w pewnym momencie nagle znikła ale dalej było w miare milutko dopóki nie dopadła mnie zwała :'( która jest masakryczna
Wcześniej Czesław pisał że może być chujowo przez ciśnienie i powiem że do póki nie piłem browarów było ok , później jak zaschło mi w papie to zacząłem pić browary ze 3-4 wypiłem i przez jakiś czas nie powiem troszke chujowo sie czułem , ale było ok .
Jak tylko tolerka opadnie do znośnego poziomu bede testował z 25D-NBOMe , bo po C muzyka brzmiała normalnie :( co bardzo , ale to bardzo mnie smuciło :'(
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 462 / 7 / 0
jak połączyć 50-100mg metylonu z wiadrem konkret sativy? liczę na intensywniejszą blokadę serotoniny w obiegu ;)

edit: w ramach czasowych oczywiście
Ostatnio zmieniony 12 lipca 2011 przez kibelzpolka, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 222 / 7 / 0
metylon z paleniem,co za hardkor ;-)

Daj chociaz 150motyla i lącz smialo nawet z 5 wiadrami.
  • 2428 / 90 / 0
Według mnie to nie ma sensu pierdolić sobie metylon ^_^
Zarzuć M1 i jak zejdzie dopiero jebnij wiadro %-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.

Japończycy odkryli, dlaczego papieros pomaga przy wrzodziejącym zapaleniu jelita grubego

Palenie tytoniu związane jest z olbrzymią liczbą różnorodnych zagrożeń dla zdrowia. Są jednak sytuacje, gdy papieros pomaga. Tak jest na przykład w przypadku wrzodziejącego zapalenia jelita grubego. Nie od dzisiaj wiadomo, że papierosy przynoszą ulgę osobom cierpiącym na tę chroniczną chorobę. Naukowcy z japońskiego instytutu badawczego RIKEN odkryli mechanizm, który stoi za zbawiennym skutkiem dymka. Dzięki nim chorzy będą mogli poczuć ulgę, bez narażania się na choroby powodowane paleniem.

Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.