ODPOWIEDZ
  • 161 / 2 / 0
a na czym dokladnie polega psychodeliczne dzialanie tej substancji?
  • 2 / / 0
Witam, mam kilka pytań co do 5-APB, a oto i one:

1. Czy jeśli wziołem na początku dnia MXE ( znaczy około 3 w nocy rano już spałem, strasznie mocny trip) a potem około 18 pentedron, mała dawka niezbyt to odczułem, to czy mogę jeszcze dziś wziąć 100mg 5-APB ? Będzie działało jak należy? Nie jestem pewien co do tego.
2. Czy opłaca się to wziąć samemu w domu, czy to będzie strata towaru? Bo i tak mam dawkę tylko na siebie, a 6-APB mam do ludzi więc się zastanawiam czy nie wziąc tego dziś, ale jak ma to być kompletna strata towaru to wole nie.
3. Barwa mojego 5-APB to coś pomiędzy kasztanem a pomarańczą nie mogę dokładnie określić, to chyba właściwa barwa prawda?

Z góry dziękuje za udzielone odpowiedzi, i przy okazji witam wszystkich :-)
  • 536 / 3 / 0
Jak 6-APB nie dało żadnych efektów jest szansa, że 5-APB coś pokaże?

Tolerki nie mam, od ponad roku nie brałem większych ilości niczego.
More is all you need

Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
  • 106 / / 0
Hombit pisze:
1. Czy jeśli wziołem na początku dnia MXE ( znaczy około 3 w nocy rano już spałem, strasznie mocny trip) a potem około 18 pentedron, mała dawka niezbyt to odczułem, to czy mogę jeszcze dziś wziąć 100mg 5-apb ? Będzie działało jak należy? Nie jestem pewien co do tego.
Sprawa indywidualna, ja brałem razem z MXE bez większych problemów, ale co do tego pentedronu to nie jestem pewien, nawet wcześniej o tym nie słyszałem. Generalnie jak nie czujesz już żadnego zjazdu to powinno być okej.
2. Czy opłaca się to wziąć samemu w domu, czy to będzie strata towaru? Bo i tak mam dawkę tylko na siebie, a 6-apb mam do ludzi więc się zastanawiam czy nie wziąc tego dziś, ale jak ma to być kompletna strata towaru to wole nie.
Wg mnie tak.
3. Barwa mojego 5-apb to coś pomiędzy kasztanem a pomarańczą nie mogę dokładnie określić, to chyba właściwa barwa prawda?
Tak.
Uwaga! Użytkownik viewer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / / 0
M864 pisze:
Jak 6-apb nie dało żadnych efektów jest szansa, że 5-apb coś pokaże?
Są znane mi przypadki, że 6-APB przy kolejnych próbach już dawało o sobie znać i to dobrze, więc sądzę, że jest szansa aby 5-APB również zadziałało.
  • 15 / / 0
naczytałem sie sporo o tym 5apb i w koncu podjąłem decyzje ze zbadam 95mg oralnie gdyz nie mam tolerki.Sort wziąłem ze znanego i polecanego sklepu słynacego z dobrej jakosci kolor miało taki jak opisano wyzej smak gorzko kwasny.Generalnie po godzinie zaczeło wchodzic bez złego samopoczucia.
Oczy rozdupczone, samopoczucie o wiele lepsze,empatia, kołysanie w głowie, miło sie słucha muze i odczuc było mozna delikatna stymulacje.Porozumiewanie sie z domownikami normalne.Ogolnie uwazam ze bedzie stanowczo lepiej jak za tydzien przetestuje 120-140mg bo wszystko fajnie ale za słabiutko(waze 80kg).
Przez to ze miałem za słabo walnąłem po 4 h 6 piwek i nastroj był wyzszy.Jesli chodzi o sex to było mega przyjemnie;)polecam.
Pozdro

Dodam ze zasnąłem po tym bezproblemowo a na drugi dzien miałem dobre samopoczucie;)
Mysle ze przy większej ilosci w moim przypadku na balety bedzie rewelacyjne;)
Ostatnio zmieniony 12 marca 2012 przez MASAKRA, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 23 / / 0
Wczoraj na imprezie wypróbowalam pierwszy raz cos z rc - 5apb.
Początkowo zamierzałam użyć 125mg, jednak doszlam do wniosku, że z racji tego iż nie wiem jak ta substancja na mnie działa i z powodu mojej niskiej masy ciała (ok.45kg) wezmę 80mg, a w razie potrzeby dorzucę później, już w klubie. I całe szczęście, że podjęłam taką decyzję, gdyż nawet po tym 80mg czułam, że mam za mocno. Czytałam, że substancja przy podaniu doustnym ładuje się 1-2h, w moim przypadku działanie poczułam, co dziwne, po ok.15 minutach, wejście było gwałtowne i dość mało przyjemne, dostałam oczopląsu i generalnie czułam się dziwnie, było mi niedobrze, ale nie aż tak by wymiotować, troszeczkę nie ogarniałam, ale nie dałam tego tak po sobie poznać, gdyż byłam ze znajomymi, którzy nie mieli zielonego pojęcia, że coś wzięłam. Jednocześnie odczułam też podwyższenie nastroju, ale to nie była żadna euforia. Wchodząc do łazienki uderzyło mnie żółte światło, barwy jakby były lekko mocniejsze i zauważyłam, że mam trochę większą ostrość wzroku, ale nie było to jakos mocno odczuwalne, spojrzałam w lustro, źrenice masakrycznie duze, jeszcze nigdy takich nie mialam, prawie na całą tęczówke. Czułam jednocześnie trochę takie rozleniwienie - pewnie z powodu serotoniny, ale tez stymulację, która ujawniała się gdy zaczynałam się ruszać, czy to biegnąc na autobus czy tańcząc w klubie ;) Z negatywnych objawów oczopląs praktycznie zniknął po ok. 1,5 h, jednak ból brzucha i uczucie "zaraz zwymiotuję" utrzymywał się długi czas, ale dało się je jakos zignorować. Poza tym to nie wiem czy mi się wkręciło, czy faktycznie tak było, ale mialam wrażenie, że ludzie w klubie się na mnie patrzą i widzą po moich oczach (niektórzy aż tak sie w nie wpatrywali), że cos brałam. jednak nie przejmowałam się tym specjalnie. Z negatywnych efektów jeszcze dodam mocne pocenie się, trzeba pamiętać o stałym uzupelnianiu płynów. Jakiejs szczególnej potrzeby rozmawiania z innymi ludzmi nie odczułam, chyba było tak jak zawsze, tanczy się po tym całkiem fajnie, ale po jakimś czasie czuć zmęczenie, na mnie nie działa zbyt euforycznie i jak dla mnie to główna jego wada. Po powrocie do domu zasnęłam bez problemu, nie był to bardzo głęboki sen, ale trwał dość długo i obudziłam się raczej wypoczęta, nastrój całkiem dobry. Za jakies 2 miesiące zamierzam to powtórzyć, moze w jakims mixie, zobaczymy jak wtedy się spisze ;)
  • 119 / 2 / 0
Ogółem co jest lepsze, 5apb czy 6apb?
  • 106 / / 0
"Co jest lepsze" to chyba najbardziej debilne pytanie które można zadać. 6apb jest bardziej psychodeliczne, 5apb bardziej euforyczne ale te różnice są drobne. Ja preferuję 6stke.
Uwaga! Użytkownik viewer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 119 / 2 / 0
viewer@ pytam, jakie są różnice w działaniu 6apb w stosunku do 5 apb?

Zapytałem OGÓLNIE, tj. jakie są wasze SUBIEKTYWNE opinie i spostrzeżenia na temat obu substancji, a spotykam się z odpowiedzią- "debil".

czesław@- trzymam się tematu, wciąż ciekawią mnie osobiste empirie na temat porównania obu substancji.
ODPOWIEDZ
Newsy
Bruksela: rekordowy wzrost natychmiastowych mandatów za narkotyki

Prawie jedna czwarta propozycji natychmiastowych mandatów karnych (PTI) w Belgii (24,5 proc.) dotyczy Regionu Stołecznego Brukseli – poinformowało we wtorek 30 września 2025 r. Federalne Ministerstwo Sprawiedliwości (SPF Justice). To ogromny skok w porównaniu z zaledwie 0,1 proc. w 2024 r. i 1,7 proc. w 2023 r. Tak gwałtowny wzrost to efekt decyzji prokuratury brukselskiej, która w tym roku postawiła na intensywniejsze zwalczanie handlu narkotykami, szczególnie poprzez kierowanie PTI do osób posiadających nielegalne substancje.

Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.

Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.