ODPOWIEDZ
  • 67 / / 0
Nie zajmuje sie logistyką w dość duzej firmie. Jak trzeba to zdarza mi się wózkiem widłowy jeździć. Ale z tym raczej nie powinno byc problemu ;)
  • 4894 / 853 / 0
Ja bym wzial na luzie to 100mg brazowego to nie duzo mnie by nawet nie porobilo. Ja po 5mapb klade sie spac i spie normalnie zadnego zjazdu tez nie mam i na drugi dzien funkcjonuje normalnie.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 67 / / 0
No muszę przyznać , ze spodziewałem sie czegoś innego. Euforia trwała bardzo krótko. Po słuchałem chwilę muzyki i rozmawialem z godzinę przez tel z dziewczyną. Ogolnie muszę powiedzieć, ze było "slabo". Zasnąłem przed 23 i wstałem bez problemu po 5. Czy spożycie ok 50 mg hometa kilka dni wcześniej moglo miec wplyw na fazę po 5mapb?
  • 66 / / 0
ogólnie ten brązowy jest d. słabszy i gorszy w doznaniach od białego, ale po mimo tego powinno to trwać zdecydowanie dłużej, więc mogło mieć jakiś negatywny wpływ, ale to tylko moje przypuszczenia...
  • 4894 / 853 / 0
Nie powiedzialbym u mnie po tym brazowym trwalo to tez tak max godzine z czyms i po wszystkim, nie warto tego brazu zamawiac i tyle.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 405 / 26 / 26
Biały, śnieżnobiały puder zawsze był bardzo dobrym sortem. Całość zamykała się w 4-5 godzinach, gdzie przy 100mg po 3 godzinach było bardzo wyraźnie czuć działanie.
Przed użyciem skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu.
  • 275 / 4 / 0
posiadałem biały sort oraz taki brązowawy- na moje oko brązowawy to jakieś 60-70% mocy białego.
Uwaga! Użytkownik Deiff nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 704 / 5 / 0
100mg białego bez żadnej tolerancji działało ponad 8 godzin %-D

Wiadomo, że pod koniec już nie aż tak jak po tych ~3 godzinach, ale dalej było bardzo wyczuwalne działanie.
Uwaga! Użytkownik DeathAngel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 34 / / 0
załadowane 150mg piątki oralnie skutkowało nieogarem przychodzącym jakby falowo, klatkowaniem obrazu- kto próbował ten wie ;) ogółem bardzo przyjemna substancja na imprezki, tylko minus taki, że mix z alkoholem mega urywa film ;(
Uwaga! Użytkownik kinku nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 906 / 36 / 0
To jak to w końcu jest, bo jedni piszą że rozleniwia, drudzy że na imprezy idealna? A ja chciałbym sobie zarzucić na kanapową fazę, dobra muzyka i chilllll :)
297 dni czystości (05.01)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.