Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 291 / 7 / 0
Diamenty maja ok 150mg ja polecam fioletowe tommorowlandy ok 230 mg robia prawie identycznie jak breitlingi pomaranczowe połówka max na start po całym wykreca na maxa ale pozytyw jest zachowany ;)
  • 46 / 5 / 0
A czy ktoś degustował niebieskie Chupa Chupsy, bo pojawiły się w kujawsko - pomorskiem. Niezbyt chce mi się brać w ciemno, bo to tylko na własny użytek, a niestety zakupy od minimum 10 szt. i trochę szkoda wtopić tyle kasy.
  • 769 / 18 / 0
@up uważaj na to, bo podobno zdarzały się przypadki śmiertelne (wcale nie było to MDMA), jakoś ostatnio ale nie pamiętam gdzie dokładnie. Były to właśnie chupa chupsy i wydaje mi się, że niebieskie.
Uwaga! Użytkownik t0p3k jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 46 / 5 / 0
No dzięki. Co prawda znalazłem jeden post o niebieskich Chupa Chupsach z innego województwa, ale wolałem jeszcze potwierdzić przed wywaleniem kasy i zdrowia w błoto.
Proszę o scalenie z poprzednim postem. Proszę bardzo - missiv

To może koneserzy z kujawsko - pomorskiego polecą coś, czego warto poszukać, bo jak już się truć, to chociaż wypada mieć z tego odrobinę przyjemności. Podobno dostępne są jeszcze różowe domina, ale tam tez zawartość MDMA jest dyskusyjna i pojawiają się halucynacje.
  • 19 / / 0
dc231 pisze:
Proszę o scalenie z poprzednim postem.

To może koneserzy z kujawsko - pomorskiego polecą coś, czego warto poszukać, bo jak już się truć, to chociaż wypada mieć z tego odrobinę przyjemności. Podobno dostępne są jeszcze różowe domina, ale tam tez zawartość MDMA jest dyskusyjna i pojawiają się halucynacje.
Wychodzi na to, że latają dwie wersję. Na południu pl różowe domina są jednymi z lepszych dropów ostatnio. Nie wiem ile w nich jest MDMA ale 150+ na pewno :)
  • 13 / 1 / 0
w Wielkopolsce niebieskie chupa chupsy były dobre. Tak jak wyżej pisałem, po jednym zaczynało robić się dobrze po ok 25-30 min (mam zawsze szybkie come upy, wrzucam tylko i wyłącznie na pusty żołądek, 3,5 -4h od jedzenia). Potem wrzuciłem coś innego także nie pomogę z opisem działania. Ale u mnie na pewno były legitne.
  • 125 / / 0
co do roowych domino to zjadlem ich ze 20. faza jak MDMA, ale delikatnie sie rozni od innych pixow. stan po nich jest ze tak powiem "nachalny" i nie jest to subtelna faza. okreslilbym je jako mocno chemiczne, moze się odbić chemią do rzygu. po ilosci 2 i zwyż pojawiaja sie juz jak ja to nazywam "trzaski". jak dodacie do tego alkohol to istnieje duza szansa ze bedziecie lezec i bedize was wyginac na japie i na oczach, bedziecie wyskakiwali tekstami ze tak powiem "z dupy" do innych osob : )
  • 30 / 1 / 0
@rastafaray No masz racje faza jest bardzo, to bardzo chemiczna, ale nie zgodze sie z tym co napisałeś. Zjadłem osttanio 2 różowe domino, wypiłem na to 5 piwek i normalnie kontaktowałem, rozmawiałem i wgl, tylko ozy mi dziwnie uciekały tak do góry, ze aż białka było widać i do tego znów ta niemożność tanczenia na parkiecie, a jedynie chec do siedzenia i gadania z kolega :D
  • 732 / 57 / 0
O koronach ktoś coś słyszał ? Maja być u nad na weekend osiągalne, kiedyś lyknalem jedna i nie czułem nic zaś kuzyn przyjął kilka i wyglądał jakby były jakieś kwasowe, ktoś jakieś szczegółowe info posiada ?
Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
  • 27 / / 0
http://www.mdmateam.com/image/121445959281

Ktoś coś więcej może powiedzieć na temat tych pillsów. Kupione po 10 zł w wlkp niby mają 200mg MDMA ale ni chuja nie było czuć tam MDMA tylko jakiś syf , pizda jakaś dziwna szczękościsk straszny jak po 5g fety. Co w nich może siedzieć ?
Zablokowany
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.