Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Kolor: żółty
Kształt: czaszka
Logo: czaszka
Gdzie kupione: kujawsko-pomorskie
Kiedy kupione: lipiec 2020
Dodatkowe komentarze: szamał ktoś?
Zdjęcie:
https://ibb.co/wNvG2rd
Nazwa: wisienki
Kolor: zielony można powiedzieć że limonkowy
Kształt: wisienki
Logo: wisienki
Gdzie kupione: centrum pl
Kiedy kupione: lipiec
Szamał to ktoś? Szukałem informacji i nie za duzo sie dowiedzialem
21 lipca 2020JezusWKominiarze pisze: @lokosik jak możesz to wrzoc zdjęcie
24 lipca 2020posluchajmnie pisze: Nie mogę nigdzie znaleźć info , mam dwa rodzaje.
1) Fioletowe Givenchy z przedziałka , nabite 250 mg , kształt : kwadrat
2) Czerwony Jurassic Park - przedziałka, brak info o mocy
Obie wyglądają dobrze, są zbite, nie krusz się.
Postaram się wrzucić fotki później.
Bardzo słaba piguła z małą mocą jednak działa
Dałbym za nią jedynie może 5 zł albo nie
Zarzuciłem 3/4, bo nie nie wiedziałem o jej sile dowiedział się od znajomych o braku mocy po 20 min zarzuciłem resztę.Waliłem trochę piguł w małym odstępie jednak z relacji wiem nie poraża mocą.Mogłem całą dowalić i jeszcze trzymać w ustach mocno popić.
29 lipca 2020lokosik pisze:Dokładnie te 2 rodzaje widziałem w jednej aukcji w darknecie. Wszystkie (parenaście) opini było pozytywnych.24 lipca 2020posluchajmnie pisze: Nie mogę nigdzie znaleźć info , mam dwa rodzaje.
1) Fioletowe Givenchy z przedziałka , nabite 250 mg , kształt : kwadrat
2) Czerwony Jurassic Park - przedziałka, brak info o mocy
Obie wyglądają dobrze, są zbite, nie krusz się.
Postaram się wrzucić fotki później.
tak samo reapery mają w sobie deklarowaną zawartość, radzę uważać z nimi i nie jesc w calosci
Kolor: mocny róż
Kształt: logo Jurassic Park
Logo: Jurassic Park
Gdzie kupione: Krainy tysiąca jezior
Kiedy kupione: lipiec 2020
Sposób przyjęcia: oral
Cechy -wykonanie bardzo dobre, wyraźny emblemat, nie kruszy się w samarce
Opis działania: Testerem nie byłem ja , ale stwierdzam ,ze wrzucenie całości dla średnio zaawansowanego gracza to dobre 2,5 h wykręconego ryja :) Marquis - ok .
Ocena działania: 9/10
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi
Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.