Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Kolor: Zielony/Jasny zielony
Kształt: Małpka z zasłoniętymi oczami/uszami , z tylu napis no see, no hear
Kupione: Śląskie
Ktoś wie cos wiecej o tych pigulach?
Nazwa: Versace Meduza
Kolor: Zielony
Opis działania: 220mg
Logo:
24 marca 2020Marciolo pisze: Pytanie
Nazwa: Tomorrowland
Kolor:fioletowy
Kształt: Herb
Logo: Tomorrowland
Gdzie kupione:Kujawsko - pomorskie
Kiedy kupione: 20.03.2020
Dodatkowe komentarze:Z tyłu przedziałka, mocno zbita
10 sierpnia 2020surveilled pisze: A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
Nazwa: Wilk
Kolor: Żółty
Kształt: Pieciokąt
Logo: Wilk
Gdzie kupione: opolskie
Kiedy kupione: 02.2020
Dodatkowe komentarze: Zółta, mocno zbita pixa w kształcie pięciokąta, logo ryj wilka. Widac połyskujące krysztalki. Ktos cos wie na ich temat?
29 marca 2020Amnezja20 pisze: Próbował ktoś tutaj piguły fc Barcelona? Różne opinie słyszałam I się zastanawiam czy warto.Z góry dzięki![]()
10 sierpnia 2020surveilled pisze: A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
29 marca 2020Amnezja20 pisze: Próbował ktoś tutaj piguły fc Barcelona? Różne opinie słyszałam I się zastanawiam czy warto.Z góry dzięki![]()
Kolor:niebieski
Kształt: Trójkąt
Logo: Punisher
Gdzie kupione:Gdynia
Kiedy kupione: 10.02.2020
Dodatkowe komentarze: Przedziałka
Ktoś się spotkał ? jaka moc?
24 marca 2020DrStuffo pisze: Pytanie
Kolor: Zielony/Jasny zielony
Kształt: Małpka z zasłoniętymi oczami/uszami , z tylu napis no see, no hear
Kupione: Śląskie
Ktoś wie cos wiecej o tych pigulach?
29 marca 2020voopo pisze: Nazwa: Punisher
Kolor:niebieski
Kształt: Trójkąt
Logo: Punisher
Gdzie kupione:Gdynia
Kiedy kupione: 10.02.2020
Dodatkowe komentarze: Przedziałka
Ktoś się spotkał ? jaka moc?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany
Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.