Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 18 / / 0
Nie powiedział bym, dmmc widnieje na ustawie, a male nim zainteresowanie i pewnie vendorzy chca oproznic magazyny. Co do substancji, niby eforia, empatia stymulacji brak, a jak nakrecilem sie zeby 20 km do domu na rowerze zapierdalac, to nikt nie mogl mnie powstrzymac, chociaz kolezka kminil mi transport :D
Stymulacji nie czulem, ale chec na takie doswiadczenie :P
  • 23 / / 0
Co ? 8-( ? DMMC Widnieje na ustawie jako wymieniony ? Czy tylko w typowym znaczeniu pochodnej substancji.
I dużo zdrowia życzę, bo tego nam potrzeba :-D
  • 438 / 14 / 0
Widnieje tylko w projekcie nowelizacji ustawy czyli jeszcze nie jest zakazany.
  • 1107 / 52 / 0
Zastanawiam sie czemu vendorzy tego nie wprowadza. To byl jeden z najlepszych ketonow obok 4-MMC i bk-MDMA. Codzi mi oczywiscie o czyste krystaliczne 3,4-dmmc. Jakies problemy z syntezą tego ketonu?
Chuj na kaczych łapach
  • 1893 / 182 / 0
Zastanów się dlaczego vendorzy rezygnują z towaru który ładujesz w siebie na setki miligramów aby poszumiało ci w głowie przez parę chwil, po czym musisz dołożyć następne tyle by znów to poczuć i tak w kółko... taka "faza" na tym ketonie. Ten keton jest tani, nieefektowny i nieefektywny. Zresztą krajowe sorty są podłe, obczaj źródła zagraniczne.
  • 1009 / 42 / 0
Krystaliczne 3,4dmmc a pudrowe 3,4dmmc to dla mnie dwie całkowicie inne substancje.
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 1893 / 182 / 0
Właśnie tego krystalicznego to u nas nie ma.
BTW: a spotkałeś się z żółtym sortem? Ciekawym co do jakości, pewien zagraniczniak go ma...
  • 1107 / 52 / 0
Gdyby ktoś z vendorow ogarnął dobrej jakości 3,4-dmmc to miałoby popyt. Ciekaw jestem jak się przedstawia jakość obecnych sortów. Musi być bardzo słaba lub nawet sprzedają co innego pod tą nazwą. Tak jak kkolega wyżej napisał odczucia sa diametralnie inne. Pamiętam, że Astro miał gc/ms swojego sortu 3,4-dmmc i wszystko się zgadzało.
Chuj na kaczych łapach
  • 506 / 12 / 0
Tu jeden z rodzimych vendorów przedstawił sytuację, myślę że ma tu sporo racji:

http://hyperreal.info/talk/post1592959.html#p1592959
http://www.youtube.com/watch?v=r16GL3N4PdM
"Jak działa jamniczek"
  • 6 / / 0
Ostatnio przerobilam kilka gram tego specyfiku w jeden wieczór. Postac pudru, bez zapachu. sniff nie drazni sluzówki, nie ma splywu. w smaku gorzkie. Kompletnie nie aktywne. Duze ilości sniffem i oralnie i nic. Tolerancji nie mam zadnej. Fizycznie nie czuć absolutnie nic, zero zmian cisnienia, pulsu, temperatury ciała, źrenice normalne, nic kompletnie nie czuć ani nie widać. Euforii brak, empatii brak, stymulacji brak, generalnie jakichkolwiek efektów brak. Czujesz sie kompletnie trzeźwy. No moze jest troche milej niz na trzezwo, lepiej sie rozmawia, masz ochote cos porobic, czasami drobny nieogar itd itp ale nacpac to tym sie nie da ile by sie tego nie zjadło.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce

Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.

Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków

Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.

„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze

Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.