21 kwietnia 2026Pappardelle pisze: @serotoninowy Nie brałem nigdy chlorów. Czy po nim jest też tak rozmazany obraz jak po 3mmc?
21 kwietnia 2026Pappardelle pisze: @serotoninowy Nie brałem nigdy chlorów. Czy po nim jest też tak rozmazany obraz jak po 3mmc?
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
30 kwietnia 2026mothyl pisze:nie tykaj tego gowna, prosze cie. cmc nigdy nie zastapi ci mmckow a "zabawy" (walic ten szit to jest masochizm a nie zabawa tak naprawde) z tymi pseudoketonami zostaw mlodziakom co nigdy mmc nie walili i to ich klepie :D ja wlasnie nagrzany po kotku jestem i polecam skrecic w te strone bo znalezienie 3mmc graniczy z cudem xd predzej 4mmc znajdziesz gdzies w darknecie. a te 3cmcki czy inne sciery to nie dosc, ze musisz pochlaniac w duzych ilosciach zeby poczuc chociaz troszke magie ala MMC to przestaje klepac po 3-4 dorzucie i zamieniasz sie w ghoula, ktory doskonale zdaje sobie sprawe z tego ze kolejne lajny/bombki czy chuj wie co nic mu nie dadza, a i tak wyczysci worek tej sciery do konca xD Nie mowiac nawet o tym, ze to nawet nie ma zadnej rozsadnej ROA bo w co bys tego szajsu nie zapodal to masz rozpierdolone bebechy po jednej nocce na dlugi czas :D pojdz se do tematu z 3cmc i sam zobaczysz ze co chwile ktos na cos zwiazanego z cialem lub ogolnie zdrowiem narzeka a za chwile pojawia sie jakis znachor co powie ze CMCki nie sa szkodliwe.... nieeee wcale :D nie wal tego syfu, serio ci mowie. a jak nie wiesz jak jest to pojedz na jakikolwiek melanz gdzie sie wlasnie ketony wali - ten tak zwany "mefedron" (haha) :D kazdy z rozjebana kichawa lata, pociaga co chwile nosem i nonstop krwotoki :D a to dopiero poczatek, zobacz sobie neurotoksycznosc 3cmc i co o tym zwiazku mysla ludzie za granica. obroncy tego zwiazku to sa po prostu sadysci, ktorzy chca dla ciebie jak najgorzej. NIE. WAL. TEGO. GOWNA.21 kwietnia 2026Pappardelle pisze: @serotoninowy Nie brałem nigdy chlorów. Czy po nim jest też tak rozmazany obraz jak po 3mmc?
4-CMA ? @schizoluszek a wiesz, że stres oksydacyjny wywołują wszystkie ketony ?
po co piszesz te glupoty ?
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.