25 stycznia 2022LetniOgrod pisze: Znalazłem wiele rad że lepszy jest oral ale czemu? Jeśli interesuje mnie bardziej dopaminowy profil działania to nos czy nadal tylko oral?
I tyle.
15 lutego 2022Ciemnoksieznik pisze: Możesz spróbować 3CMC lub 4CMC
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
15 lutego 2022Ciemnoksieznik pisze: Jeśli odpowiada Ci profil 3MMC, to raczej podobnej substancji nie znajdziesz aktualnie. Możesz spróbować 3CMC lub 4CMC, ale to już zupełnie inna para kaloszy. Chlory robią z człowieka zwierza i czasami to zezwierzęcenie jest spoko, a czasami nie. Zależy od człowieka.
Od jakiegoś czasu co dwa/trzy tygodnie latam na 3MMC i dwa tygodnie temu miałem okazję raczyć się "kryształem" (prawdopodobnie 3CMC, tak wnioskuję z profilu działania) i nie podeszło mi tak, jak metafedron (choć chlory jadłem, po delegalizacji 3MMC w Polsce). Brakowało empatii, brakowało przyjemności z położenia się na łóżku z ekipą i dyskusji na wszystkie tematy (chociaż rozmowa oczywiście była, to nie była tak serdeczna, jak po 3MMC). No i zasnąć się nie dało. Dopiero 1mg Xanaxu uśpił, co po 3MMC jest nie do pomyślenia, nawet po przeżarciu dwukrotnej ilości tego, co chloru.
150-250mg oral, sniff bez sensu (chyba że musisz to polecam do orala dorzucić powiedzmy 50-100mg sniffem).
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
28 lutego 2022droniarz3000 pisze: mam pytanie czy z doświadczenia po 3cmc wiem ze oczy nawet jak już wszystko mi zeszło dalej sie utrzymują czy ktoś wie jak jest w przypadku 3mmc po jakim czasie mniej więcej oczy zaczynaja schodzić a drugie pytanie od jakiej dawki zacząć na pierwszy raz gdy 3cmc waliłem po 250 na snifa
Oczy schodzą po wyspaniu się jak się nie zdrzemniesz to zapomnij o zejściu źrenic do normala.
04 marca 2022WRB pisze: @droniarz3000
150-250mg oral, sniff bez sensu (chyba że musisz to polecam do orala dorzucić powiedzmy 50-100mg sniffem).
04 marca 2022fixymixy pisze: Radze nie sugerować się krechami 250-300mg 3mmc, bo takie końskie dawki są moim zdaniem hardkorowe i to bardzo. 100mg jest wyznacznikiem czy towar jest mocny czy nie, bo każdy sklep ma inną jakość. Lepiej poprawić kolejną krechą niż przesadzić z pierwszą.
Zależy też od celu. Inne dawki wrzucisz jak chcesz się ujebac a inne jak chcesz sobie poprawić humor.
Ja bardzo długo wrzucałem w chuj dawek po 100/150 mg ale o wiele częściej niż te wyższe.
Generalnie. Czas działania mmc jest podobny jak wrzucisz 100 a 200mg.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.