Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 9319 / 1809 / 2
16 marca 2019DelicSajko pisze:
Nie no, klepło zacnie, chyba widać po poprzednich wpisach xD ale mogłoby być lepiej. Waliłem szczurka co 20-30 minut i każdy większy niż poprzedni, nie wiem czy to ma wpływ.
Chlopie czytaj co sie pisze!!!!!
Dawkowanie metafedronu to 200mg. Slownie DWIEŚCIE MILIGRAMOW( i to dawkowanie dla w miare doswiadczonych graczy)
I to dawkowanie w ktorym efekt jest tak odczuwalny, ze NIE DORZUCASZ.

------

Sortu ktory masz Ci bardziej doswiadczeni musza wrzucac po 350-400mg
Plotka mowi, ze u Polskich v kraza 2 sorty- substancja zwana r-mmc i druga to mieszanka różnych ketonow.
Od biedy mozna dostac trojke o czystosci 50-60%.

Twoj opis pasuje do tego ostatniego.

Ja tego mialem w grudniu 9gr i poszlo w jedna noc.
----
Edit:
Po Twoim ostatnim poscie jednak szedlbym w mix ketonow lub jakis procent mmc i dodatki.

Dyskusja jest beznadziejna.
To tak jakbys kupił rower i zaczal dyskutowac z fanami bmw...

A o tym sorcie od ub roku na sasiednich forach wszyscy sie ostrzegaja.
Ostatnio zmieniony 16 marca 2019 przez Stteetart, łącznie zmieniany 2 razy.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 3144 / 879 / 5
Wiesz, działanie jak poprzednie trójki, które miałem tylko słabiej ale to ty jesteś specem więc się nie kłócę.
Zawiozę do badań jako ketaminę, zobaczymy co wykryje.
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 276 / 31 / 0
16 marca 2019Stteetart pisze:

Sortu ktory masz Ci bardziej doswiadczeni musza wrzucac po 350-400mg
Plotka mowi, ze u Polskich v kraza 2 sorty- substancja zwana r-mmc i druga to mieszanka różnych ketonow.
Od biedy mozna dostac trojke o czystosci 50-60%.
Już taka trójka robi lepszą robotę niż wynalazki typu 4-CMC...
Uwaga! Użytkownik Syropik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9319 / 1809 / 2
Zawiozę do badań jako ketaminę, zobaczymy co wykryje.
Jesli tam jest np 50% 3mmc a reszta to np nieaktywne zanieczyszczenie (przy 4mmc np dimer -nieaktywne gowno powstajace w czasie syntezy) to badanie pewnie pokaze tylko mmc.

Zastanow sie, skoro wrzucasz 2x wiecej niz powinienes czy na pewno produkt jest ok?

W tym watku przewijal sie kilkukrotnie motyw "zakupow poza internetem i poza PL".
16 marca 2019Syropik pisze:
Już taka trójka robi lepszą robotę
O dobra czworke w PL jest tak samo ciezko jak o trojke.

Od bana na wszystko jakosc odczynnikow dramatycznie spadla...
Wchodzić i głosować
  • 3144 / 879 / 5
Tylko, że ja mieszkam w nl i z holenderskiej stronki RC zamawiałem, gdzie poprzednie smakołyki były dobre. Nawet bardzo. I "truja" w krysztale też dobrze kopała. Tylko tak jak pisałem mam porównanie jedynie do dobrego mefa, a przy tym wypada nooooo od biedy może być xD
Co do testów - są dwa rodzaje jakie robią:
1. Zwykły test odczynnikami, który robią na miejscu. Porównują też z bazą danych.
2. Jeśli się uprzesz robią test co siedzi w próbce. Czeka się max 3 tygodnie i dostaje się pełen wykres czego i ile w tym siedzi.
Btw. zważyłem resztę i zostało 1.3g czyli ojebałem niecałe 0.4 w kinol. Niecałe, bo się cykałem trochę i 1/5 czy 1/4 kresek wypierdalałem na podłogę. I mnie w nos rzeczy słabo kopią. Poczekam na łyniki
A masz jakieś linki do tych ostrzeżeń co do tego sortu? Bo ni chu chu nie mogę znaleźć
  • 9319 / 1809 / 2
1. Zwykły test odczynnikami, który robią na miejscu. Porównują też z bazą danych
Test kolorymetryczny pokaze grupe substancji.
Kilka kietonow daje podobny wynik.
Tylko, że ja mieszkam w nl i z holenderskiej stronki RC zamawiałem, gdzie poprzednie smakołyki były dobre.
W dziale s+ podaj nazwe vendora.
Ten pudrowy sort ma jeden z dostawcow i czesc europy ma to gowno.
1 sklep juz sie z tego wycofal.

Na plus zalicz to, ze waliles w kinol bo zwala bedzie minimalna, podanie p.o poteguje problemy.
Wchodzić i głosować
  • 3144 / 879 / 5
No dlatego dam do pełnego testu.
Napisałem w Gdzie kupić XXX
  • 491 / 62 / 0
16 marca 2019Stteetart pisze:
1. Zwykły test odczynnikami, który robią na miejscu. Porównują też z bazą danych
Test kolorymetryczny pokaze grupe substancji.
Kilka kietonow daje podobny wynik.
Tylko, że ja mieszkam w nl i z holenderskiej stronki RC zamawiałem, gdzie poprzednie smakołyki były dobre.
W dziale s+ podaj nazwe vendora.
Ten pudrowy sort ma jeden z dostawcow i czesc europy ma to gowno.
1 sklep juz sie z tego wycofal.

Na plus zalicz to, ze waliles w kinol bo zwala bedzie minimalna, podanie p.o poteguje problemy.
możesz napisać więcej o tych problemach?
  • 365 / 12 / 0
Występuje tolerancja między 3-MMC a MDMA ? Czy jest sens 1 dnia zjeść 2x200mg MDMA , a następnego ładować 3-MMC ? Bedzie czuć bardzo osłabione działanie , czy można ładować bez strachu ?
GG 51489250 %-D
  • 68 / 14 / 0
Tak występuje, zjedz o połowę mniej tego MDMA to następnego dnia lepiej cie klepnie 3mmc. Jak zjesz aż 400mg może może być słabo.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.