Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1049 / 10 / 0
Moze udar mozgu sie zdarzy - fajnie, nie??
  • 385 / 7 / 0
Przez ostatnie 2 tygodnie wyrobiłem sobie głupi nawyk robienia sesji z 3-MMC, w których biorę po 25-30mg donosowo co godzinę - półtorej, czując tylko lekką poprawę nastroju i chęć na rozmowy.
Po zakończeniu takiej sesji zwykle wkręca mi się paranoja o serce (po jednym wyjątkowo nieprzyjemnym wyniku 2ch nieprzespanych nocy pod rząd gdzie ćpałem duże ilości 3-MMC, GBL, pentedron i MXE) i zły humor, oraz, czasami, delikatne kłucia / uciski w klatce piersiowej, od których po prostu mi odpierdala.

Przekonajcie mnie, że znacznie lepiej przywalić 3 razy po 60-70 (nie chcę fazować, tylko żeby było milutko i radośnie) , niż 7 razy po 25 czy ile tam. I powiedzcie co czujecie (fizycznie) po większych dawkach. Chcę znowu cieszyć się tą substancją jak na początku.
Z tą paranoją i humorem jest na tyle źle, że każdą sesję ostatnio muszę kończyć 1.25ml GBLa, żeby się uspokoić.
  • 1343 / 18 / 0
noithai pisze:
Moze udar mozgu sie zdarzy - fajnie, nie??
czemu odrazu udar, skoro piracetam jest normalnie przyjmowany z feta? :nuts:
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 67 / 1 / 0
Ze wszystkim jest tak, ze lepiej raz porzadnie przyjebac co jakis czas , niz jechac caly czas na minimalnych dawkach . Latwo sie uzaleznic i potem jak braknie to jest płacz i psychiczne dyskomforty
  • 174 / / 0
Darkwind pisze:
Przez ostatnie 2 tygodnie wyrobiłem sobie głupi nawyk robienia sesji z 3-mmc, w których biorę po 25-30mg donosowo co godzinę - półtorej, czując tylko lekką poprawę nastroju i chęć na rozmowy.
ale po co lwa po jajach smyrać?
  • 1628 / 195 / 0
Darkwind pisze:
Przekonajcie mnie, że znacznie lepiej przywalić 3 razy po 60-70 (nie chcę fazować, tylko żeby było milutko i radośnie)
Przekonuje Cię, że znacznie lepiej jest przywalić 150mg+.
  • 1343 / 18 / 0
Koki pisze:
Ze wszystkim jest tak, ze lepiej raz porzadnie przyjebac co jakis czas , niz jechac caly czas na minimalnych dawkach . Latwo sie uzaleznic i potem jak braknie to jest płacz i psychiczne dyskomforty
ale OCA i paru ludzi z h+ jednoznacznie stwierdziło, ze np. ciagi acodinowe sa ciekawsze. Jezeli chodzi o thc, to nie smiałbym wydawać 50zł/gram i opalić jednego dnia %-D
Wktórymś momencie magia zaczyna sie rozkładać, ale ciag acodinowy imo jest najlepiej oplacalny
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 371 / 3 / 0
artur019 pisze:
Darkwind pisze:
Przekonajcie mnie, że znacznie lepiej przywalić 3 razy po 60-70 (nie chcę fazować, tylko żeby było milutko i radośnie)
Przekonuje Cię, że znacznie lepiej jest przywalić 150mg+.
Również bawię się w małe dawki :nuts: - jakiś strach mnie opętał - jak dowiedziałam sie o zejściu kilku moich znajomych w szczególnościach po miksach 3MMC z innymi srodkami RC.
Ostatnio zmieniony 16 października 2013 przez Julietta, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1628 / 195 / 0
Ogólnie u mnie schemat jest taki:

250mg bez dorzutów = 0 zwały, wręcz przyjemny afterglow / 250mg + 250mg po 2-3h = będzie zwał, albo nie będzie, w każdym razie nie ma tragedii jak już jest :rolleyes:

albo

pitu pitu po 50-100mg co jakiś czas z 5 razy i zdychamy na zjeździe, a cały faziux był średnio-słaby

Przynajmniej w moim przypadku tak to leci.

A w miksie z pentedronem to bez benzo nie podchodzić nawet. %-D
  • 371 / 3 / 0
Ja tam preferuję czyste 3MMC. Te mniejsze dawki powodują, że starcza mi na dłużej i po dłuższym braniu nie musze odsypiac dwa dni. Więc takie ciupanie - nie jest takie złe.....
Ostatnio zmieniony 16 października 2013 przez Julietta, łącznie zmieniany 2 razy.
ODPOWIEDZ
Newsy
Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.