Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
Nick G4SKA56
06 lutego 2026NavyBlue1 pisze: Hej zmieniłem hasło jednakże automatyczne zapisywanie hasła zapisało stare hasło zamiast nowe i mam teraz problem... Konto to NavyBlue. Mam też zapisany stary email który jak się okazało został usunięty przez co jestem w totalnej dupie(notatka na przyszłość, nie używać tutanota). Problemem jest też inna kolejność gdy zapisuje się hasło, w miejscu gdzie zazwyczaj powinno być stare hasło jest nowe hasło i vice versa, więc automatyczne zapisywanie zapisuje nie to hasło... Trochę nie wiem co da się zrobić w tej sytuacji(chyba tylko założyć nowe konto xd) jednak jak istnieje jakieś inne rozwiązanie to byłoby fajnie xd.
@G4SKA56 konto aktywowałem ręcznie. Rada na przyszłość, nie rejestruj maili na .gmail bo nie przychodzą od nas do tej platformy. Mała sugestia ode mnie, teraz po zalogowaniu zmień mail, na tutanota, bądź proton (zakładając oczywiście nowe konto i podmieniając maile).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Ostatnio na forum trzeba było zmienić hasło zmieniłem i je zapomnialem.
Nie mogę też przypomnieć na maila bo przy zakładaniu pomyliłem się ona mailu wkradła się literówka.
Czy administrator może mi zmienić email na koncie lub jakoś inaczej pomoc ?
Ustawić te hasło co było przed zmianą.
Mój prawdziwy nick na forum to Mindus
Proszę o odpowiedź na e-mail
mindus5@gmail.com
nie ma takiego ani administratora ani moderator.
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
14 lutego 2026chemcollaboxyz pisze: Prosze o kontakt z tym adminem x cos tam
Dobrego moderatora miałeś Walterscot dlaczego go wyjebałeś z moderacji?
nie mogę się zalogować przypominaniem hasła, nie dostaję maila, a że mam uwierzytelnianie dwuskładnikowe i fkozz... niezapisane klucze - poproszę o recipe co tu teraz począć, bo czytam, że przez owo uwierzytelnianie użytkownicy mają ogromne problemy z logowaniem.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów
Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.