Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Kupiłem testowałem i powiem tak: sniffem nic nie sieka, za to 500mg oral zrobilo mnie ciekawie, samopoczucie eleganckie nie ma takiej mocy jak 3mmc ale w duzyich ilosciach czuc sile
"Kiedy zasypia dzień lepiej szybko los zmień zanim w koszmar się zmieni i odbierze twój tlen"...
  • 64 / 1 / 0
Witam mam pytanie czy 4bmc jest lepszy od 3mmc ??i jakie sorty mieliscie w kryształkach wygladem do 3mmc czy inne??
  • 311 / 14 / 2
Dla mnie bez porównania, pół grama brefa nigdy nie dało takiej euforii jak 3mmc w ilości 350mg.

Miałem zawsze kryształki całkowicie przezroczyste, jakby czystość podchodząca pod 100%, 2-3x większe niż cukier.
[spoiler].... - - .--. ... ---... -..-. -..-. ... -.-. .-. .-.-.- .... ..- -..-. -.. .-. .-. -.-- .-.. .--[/spoiler]

https://www.youtube.com/watch?v=4tX3Xh1i0A8
coś dla fanów dobrej muzyki - jeden z najlepszych koncertów ever, MIND BLOWN
  • 992 / 17 / 0
brefedron jest inny, spokojniejszy, bardziej empatyczny i mega euforia pochodzi z rozmowy (i działa długo, mnie trzymało 4h, po 5h schodziło całkiem). A dzień wczesniej jadłem 3-MMC. To są inne substancje, 3-MMC to leżysz i słuchasz muzyki i jest Ci dobrze empatia też jest, a 4-BMC to leżysz i rozmawiasz, muzyka w tle, gadasz gadasz empatia wiadrami się leje, na wejściu psychodela...
Za to branie 4-BMC samemu to lipa straszna, 3-MMC no problem mozna samemu walić. Brefik nie ma takiego ciśnienia na dorzute ani zwały w końcu to swego rodzaju antydepresant.
Po co to wciągać, co chwilkę post że sniff chujowy i gryzie, jakby to miało chociaż taki sens jak w 3-MMC że jesz i dociągasz na wejściu, a tutaj nie ma. Serio chyba lepiej PR to podać jak ktoś chcę szybką drogę, z wejściem. (tylko nie wiem czy też nie było problemu takiego, że potem potrzebna jest maść na ból dupy).
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 906 / 36 / 0
Ja już to w tym temacie pisałem, dla mnie bref daje o poziom wyższą euforię niż 3mmc, i wcale nie potrzebuje do tego towarzysza do rozmowy. Empatia wywalona w kosmos i to może dzięki temu mam takie odczucia, ale rozmowa nie jest konieczna żeby odczuwać euforię. W dodatku zdecydowanie mniejsze pobudzenie niż w trójce, ale dużo zależy od sortu. Trzyma też dłużej niż 3mmc, około 3-4 godzin przy optymalnej dawce.
297 dni czystości (05.01)
  • 1888 / 421 / 4
bbk pisze:
Dla mnie bez porównania, pół grama brefa nigdy nie dało takiej euforii jak 3mmc w ilości 350mg.

Miałem zawsze kryształki całkowicie przezroczyste, jakby czystość podchodząca pod 100%, 2-3x większe niż cukier.
przemo8848 pisze:
a już to w tym temacie pisałem, dla mnie bref daje o poziom wyższą euforię niż 3mmc, i wcale nie potrzebuje do tego towarzysza do rozmowy. Empatia wywalona w kosmos i to może dzięki temu mam takie odczucia, ale rozmowa nie jest konieczna żeby odczuwać euforię. W dodatku zdecydowanie mniejsze pobudzenie niż w trójce, ale dużo zależy od sortu. Trzyma też dłużej niż 3mmc, około 3-4 godzin przy optymalnej dawce.
heh... dobrze wiedzieć, że każdy z nas jest inny, każdy z nas prowadzi inny tryb życia, inna suplementację, inaczej śpi, ma inne ciągi itp...

ale do uja no...czy bref jest lepszy od 3MMC?
DXM
  • 311 / 14 / 2
Sam widzisz, jednoznacznie nie da się stwierdzić... Na brefedronie muzyka nie wchodzi tak cudnie, libido zostaje raczej w punkcie wyjścia, ale za to jest dużo mniejszy zjazd, u większości mniejsze ciśnienie na dorzutkę i jest bardziej lajtowy dla ciała.
[spoiler].... - - .--. ... ---... -..-. -..-. ... -.-. .-. .-.-.- .... ..- -..-. -.. .-. .-. -.-- .-.. .--[/spoiler]

• 1888 / 421 / 4
bbk pisze:
Sam widzisz, jednoznacznie nie da się stwierdzić... Na brefedronie muzyka nie wchodzi tak cudnie, libido zostaje raczej w punkcie wyjścia, ale za to jest dużo mniejszy zjazd, u większości mniejsze ciśnienie na dorzutkę i jest bardziej lajtowy dla ciała.
... czyli z teorii - 3MMC lepsze ... ale i tak sobie przetestuję.

dorzutki czy zjazd to dla mnie żaden wyznacznik jakości - liczy się faza szczura
DXM
  • 311 / 14 / 2
Zabrakło mi wcześniej słowa... brefedron wyróżnia dodatkowo taka.. naturalność. Nie czujesz, byś łykał chemię.

• 1888 / 421 / 4
bbk pisze:
Zabrakło mi wcześniej słowa... Brefedron wyróżnia dodatkowo taka.. naturalność. Nie czujesz, byś łykał chemię.

takie coś było możliwe jedynie przy kokainie i nie spotkałem się jeszcze z substancja amf/b-k, która by nie zalatywała chemia na "języku" ... mówisz , że ten jest "inny" - na pewno sprawdzę.
DXM
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.