Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1676 / 106 / 0
jak mnie to bwi
x stron o niczym
wszyscy marudza ale alej cpaja
4 cmc jest git w mniejszych ilosciach i przy dobrych sortach
ja na razie mialem moze 2 dobre
reszta popluczyny
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1628 / 195 / 0
No sorty to wszytstko o co tuaj sie rozchodzi.

Cujowe 3-CMC > lepszy jenkem,
NAJLEPSZE 3-CMC > KONKURUJE, z dobrm NEBem i/lub metkatem.
  • 1817 / 107 / 0
d4rqu co znaczy "wylecialem z mieszkania i trzy dni zdychalem na mrozie"? bo nie wiem jak mam to rozumiec?odwalilo ci cos i sam wybiegles czy moze ktos cie wyrzucil? :D
  • 159 / 8 / 0
ktos mnie wyjebal,

edit: jak mowilem wiecej tych wynalazlow nie kupuje nigdy - jakbym jeszcze kiedykolwiek mial cokolwiek brac to zamowie czyste MDMA z darknetu - a z tym czarnobylem 3cmc/4cmc nie chce miec nic wspolnego. pozdrawiam
Uwaga! Użytkownik d4rqu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 561 / 39 / 0
Pewnie ojciec %-D mlody sie nacpal wiec go wywalil na zbity pysk %-D
Od poczatku powstania tego watku mowilem ze klefedron (i wszystko co ma chlor w czasteczce to gownoo ! ) :cool:
  • 692 / 70 / 0
To ze cpun glupi sie nie pohamowal i go zatrudnili przy lepieniu balwanow - bo w koncu juz sobie jednego ulepil na glowie wiec ma chlopak doswiadczenie %-D , nie znaczy ze substancja jest chujowa. Oczywiscie - truje po wiekszych ilosciach czy slabych sortach, ale faza jakas tam jest. Jedyna w swoim rodzaju a przede wszystkim W SWOIM CZASIE XD. Niech to gowno delegalizuja jak najszybciej, razem z chujowym heksesreksedronem i niech ta era gownianych ketonow sie juz konczy. Bo ludzie glodni euforii sa teraz albo nienasyceni, albo dostaja karny wypierdol z domu za ciagi na chlorofazie :cheesy:
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
  • 306 / 36 / 1
dobra tak wszyscy piszecie o tylu różnych sortach (swoją drogą to ciekawe bo tylu odmian jakie tu opisujecie nie miała chyba żadna inna substancja - tak łatwo spierdolić syntezę że pchają różne niedorobione gówna jako 4-CMC?), to czy jest jakiś wspólny mianownik po którym da się odróżnić dobry sort od złego? nie wiem, kolor, zapach, konsystencja? czy jednak to wielka loteria i lepie w ogóle nie próbować?
we were somewhere around Barstow
  • 400 / 4 / 0
MDMA+klef , ZS?
kazik333@tutanota.com
  • 297 / 30 / 0
Ile na start, biorąc pod uwagę że z BK miałem do czynienia tylko z 3mmc (2 razy) a-pvp (3 razy) i mefedronem? I czy aktualny sort od wolnego uważacie za ten "dobry"?
Spoiler:
  • 253 / 5 / 0
^^ 200/250 mg oral; sniff powiedzmy 100/150 mg, więcej i tak ciężko, bo cholernie parzy śluzówki.

Ktoś wcześniej porównywał 3-CMC do NEB-a. Serio, do NEB-a? Toż to zupełnie inny profil działania! 3-CMC to niemal wyłącznie serotonina, NEB to wyłącznie dopamina. 3-CMC to serotoninowa empatia, NEB to dopaminowa stymulacja. Gdzie Rzym gdzie Krym.

Co do porównania 4-CMC do 3-MMC, to jest ono bardziej zbieżne, acz też nie do końca. 4-CMC jest zdecydowanie bardziej euforyczne od 3-MMC (pod względem rodzaju euforii upodabnia się do 4-MMC), za to przegrywa z metafedronem na całej linii pod względem empatii. Dopiero 3-CMC jest empatycznie przyzwoite, aczkolwiek przegrywa z 3-MMC pod względem długości działania.

Co do mieszania z alko to idea nie jest jakoś bardzo rewelacyjna. Mi osobiście po b-k w ogóle nie chce się pić, alko zaczyna ciężko wchodzić, a zresztą jest to daremne, skoro stymulanty zbijają fazę alkoholową. Natomiast świetnym składnikiem wszelkich miksów z euforycznymi/empatycznymi stymulantami jest nieodzowny GBL.
METAFIZYKA BETA-KETONÓW
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.

Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.