i to nie sarkazm
wiesz co do nosa leci, ten śluzowaty glut to obrona Twojego organizmu przez obcym ciałem w nosie
w zależności jaki masz staż ten śluzotok pojawi Ci się po minucie albo po 25 minutach
Zasada jest prosta, im to później wysmarkasz tym się więcej wchłonie
( zawsze możesz top połknąć ) i nie to nie żart
Wszystko zależy od Twoich preferencji, a tak nie zmarnujesz towaru smarkając go do husteczki. proste.
no wiadomo że im dłużej to potrzymasz to tym "lepiej" dla ew. bomby której oczekujesz
a zamiast smarkać to to połknąć to najlepsze co można zrobić skoro się już zażywa tego typu substancje, i które oral potrafią ładnie kopnąć.
Niektórzy lubią smak wódy, ja lubię smak spływa. Nie wyobrażam sobie go wypluwać albo zapijać napojem na siłę
@tosieniedzieje mrożenie? xD jakie mrożenie, mrozily to jakieś ketony z lidokaina. Tutaj jest wyżeranie gardła i pieczenie bardziej oraz nie raz łezka w oku, im bardziej miałem przezroczyste i duże kryształy 3cmc tym bardziej wyżerały i lepiej klepały, jak konkretnie wyżera to dobre cmc
bo TU na głupie pytanie była - głupia odpowiedź
- mnie przynajmniej pewne kwestie wydają się oczywiste
jak np. wysmarkanie nosa lub trzymanie tam towaru w celu wchłonięcia się jak największej ilości substancji przez śluzówkę, jeśli nie lubimy tego połykać
Słuchaj stary, nie jestem fanem ketonów, biorę je bardzo sporadycznie, i poza metkatem to waliłem ketony (a konkretnie cmc) mniej niż 10 razy. Nie wydaję mi się żeby moje pytanie było głupie. Po 5 minutach niby czuje że mam peak ale jednak wyciągam z nosa białe coś, co sugeruje mi, że jednak jeszcze nie wszystko się wchłonęło. Po prostu nie jest to moja grupa substancji, nie znam się jakoś bardzo na niej więc pytam.
Nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi.
31 maja 2026myszkaszara8 pisze: Mój chemik powiedział mi ostatnio, że goście z hurtowni spierdolili syntezę mefedronu, więc pomieszali 50:50 z cmckami i pościli a chłopiska zadowolone to huj? I tak na tym zarobią i tak.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Wiem, że jest 3cmc w mixie z 2cb w krysztale jeden z wendorow się tym chwali swoim ogłoszeniu.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi
Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.