Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 104 / 21 / 0
Daje 100mg/1ml. Czyli 10 ml. Igła 0.7 więc dosc idzie szybko.Poza tym stężenia 250mg+ w ciągu nie da się podac bo tężeje krew , robi się galareta . Zaraz igła zapchana
  • 315 / 90 / 0
a probowales dodac troche gliceryny, wypic sporo wody przed strzelaniem? pytam bo sam 250mg tego gowna wale na dzien dobry i nie mam takich problemow. ewentualnie cos na rozrzedzenie krwi. aha, krew w pompce mi nie krzepnie, jak zdarzy sie nie trafic/wypasc, a sprawdzam odciagnieciem. w takiej sytuacji dociagam odrobine wody, wstrzasam i w kilka min nic nie krzepnie, igla profilaktycznie do wymiany, lub przeplukana druga pompa. pozdro.
  • 1905 / 432 / 4
o ja pier..lę ... chlora w żyłę?
ja rozumiem jeszcze katowanie nosa/ żołądka - jakoś się to odbuduje ( jak się ma umiar )

ale chlora w kabel - toż to pod masohizm podchodzi

((( taki tam mój osobisty wywód. ];-] )))
DXM
ODPOWIEDZ
Newsy
Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.