Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 570 / 4 / 0
O, to mnie pocieszyłeś :> tylko, czy jak wjebałem 1.3g 4cmc to nie wiem, czy coś poczuje po 0.3g cec. Jaki jest w ogole mechanizm działania 4cmc? Zużywa dużo serotoniny i na drugi dzień jest deprecha?
Uwaga! Użytkownik Edziek408 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1141 / 117 / 0
Kurde, gościu. Wszystko jest na forum, poczytaj sobie :D
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 570 / 4 / 0
Dobra, sorry za leniwość. Chciałem szybkiej odpowiedzi, bo jestem w drodze, pisze z tel. , po tym 4cmc strasznie chce sie chodzić i gadać: >
Uwaga! Użytkownik Edziek408 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 191 / 9 / 0
Ile powinienem wziąć klefa oralnie a ile snifem żeby było dobrze i mocno. Nie mam żadnej tolerancji ale ja zawsze miałem mocniejszą głowę do tych rzeczy niż inni. Wiem, że było o tym pisane ale jak ktoś by mi doradził to bym był wdzięczny. Zamówione w fshopie
  • 113 / 50 / 10
Opisz koniecznie jakość czwóreczki z Twojego źródełka bo ciekawi mnie jakość. Oralnie to bym ze 300 zajebał żeby było dobrze. Sniffem 150mg i ze 2 dorzuty max.
Czy ciemno, czy jasno- w dupie zawsze ciasno :gun:
  • 279 / 24 / 0
murdock777 pisze:
Opisz koniecznie jakość czwóreczki z Twojego źródełka bo ciekawi mnie jakość. Oralnie to bym ze 300 zajebał żeby było dobrze. Sniffem 150mg i ze 2 dorzuty max.
Bez tolerancji 200mg oral i 100 mg sniffem gdy bedzie wchodzic
Uwaga! Użytkownik boomer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 570 / 4 / 0
Również byłbym wdzięczny jakby ktoś mi napisał, czy na drugi dzień po 4cmc jest deprecha? Szukałem info, ale nie znalazłem. 4cmc zużywa dużo serotoniny, tak to działa?
  • 18 / 4 / 0
masz ma pieńku ze swoim organizmem, że jednego tygodnia zapodajesz gram naraz, następnie płaczesz, że źle, a parę dni później przypierdalasz 1,3 i ze zdziwieniem spostrzegasz, że jest gorzej

tak, możesz być zamulony, niezbyt lotny intelektualnie i lekko struty fizycznie, zadbaj jakościowe wyżywienie się
  • 1141 / 117 / 0
tak, 4-CMC to sero.

Myślę że odpowiednie dawkowanie na start to 100mg sniffem i 200 w bombce. Z resztą... jak kto woli - mnie bombki nieprzyjemnie zamulają, a sniff działa jak trzeba i przede wszystkim odczuwam wjazd.
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 191 / 9 / 0
Jak wrzucę 250 oral i przy wchodzeniu walne snifa 150 będzie ok?
ODPOWIEDZ
Newsy
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.

Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu

Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.

Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.