NIE MIKSUJCIE Z NICZYM ALFY
Jeśli chodzi o brefa to najlepiej wychodzi na początek solidnie przywalić oralnie, a potem dorzuty per rectum/iv, które cały czas bardzo dobrze działają. Ostatnio przerobiłem ponad 1g z jakąś tam ilością 3-MMC i było wybornie. Zjazd nie był jakiś tragiczny. No i przestańcie bredzić o zespole serotoninowym, mieszając ketony, które ruchają serotoninę naprawdę ciężko żeby do niego doszło. Chyba, że mowa o miksie z 5-MAPB czy innymi benzofuranami, wtedy już bym się 100x zastanowił.
Strangled Cat pisze:Nie pierdol, 500mg jest standardową dawką dla kogoś z lekką tolerką na ketony. 300mg to dobra ilość dla kogoś mniej przeoranego. Nie ogarniam jak można obawiać się o swoje życie po takiej dawce dość lajtowej substancji :huh:
Jeśli chodzi o brefa to najlepiej wychodzi na początek solidnie przywalić oralnie, a potem dorzuty per rectum/iv, które cały czas bardzo dobrze działają. Ostatnio przerobiłem ponad 1g z jakąś tam ilością 3-mmc i było wybornie. Zjazd nie był jakiś tragiczny. No i przestańcie bredzić o zespole serotoninowym, mieszając ketony, które ruchają serotoninę naprawdę ciężko żeby do niego doszło. Chyba, że mowa o miksie z 5-mapb czy innymi benzofuranami, wtedy już bym się 100x zastanowił.
Nie pierdolę. To było jakieś 3 laka temu jak chodził ten syfiasty brązowy sort. Akurat wtedy miałem mega tolerkę więc nie wiem.... pewnie macie rację, ale wiem co przeżyłem (na szczęście).
NIE MIKSUJCIE Z NICZYM ALFY
#mops
snowblind pisze:ile wrzucić brefa żeby było "fajnie" dla osoby z dużą tolerancją na ketony? Czytałem, przeglądałem ale wole dopytać, a i nigdy jeszcze sie nie bawiłem z tą substancją
belejaki pisze:100 sniffem + 150 P.O
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.