Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 137 / 10 / 0
a może gdyby go tak podbić etylofenidatem? powiedzmy do 230mg dorzucić 20mg etylo?
  • 47 / 4 / 0
mikeleangelo pisze:
a może gdyby go tak podbić Etylofenidatem? powiedzmy do 230mg dorzucić 20mg etylo?
mnie bref sam w sobie dość mocno stymuluje, na pewno bardziej niz takie 4cmc i najbardziej jak schodzi jest to odczuwalne wiec nie wiem czego oczekujesz po takim mixie prócz chęci na dorzutkę
  • 906 / 36 / 0
mikeleangelo pisze:
Sinnis pisze:
W końcu przypomniałem sobie jak działa prawdziwy brefedron :) Euforia wg mnie poziom wyżej niż na 3mmc, empatia kosmiczna, nic tylko rozmawiać i rozmawiać bez jakiejkolwiek spiny. Czuję się jak młody bóg. Obraz fajnie klatkuje, czuć rozlewającą się po głowie serotoninę, muzyka brzmi przecudownie, jednocześnie taka fajna trzeźwość, "czyste" myślenie. Jedyne co przeszkadza to spory szczękościsk, ale to pikuś.

Dawka około 350mg. Pluszowość, znika taki nieuzasadniony strach, ci którzy mają z tym problem wiedzą o co chodzi, nie mam problemu zagadać do dziewczyny, nie boję się niczego. Nic się nie chce za bardzo robić poza siedzeniem czy też leżeniem.

Miłość w proszku :heart:

Dla mnie ten opis - to prawdziwy opis Brefedronu. A jeszcze prawdziwszy był na blogu M-B, który niestety już nie funkcjonuje :-( Ale wiadomo, wszystko zależy od konkretnego osobnika, albo po prostu... od towaru, towar towarowi nie równy tak samo jak vendor vendorowi niestety. Ja mam bardzo dobre przeżycia związane z Brefedronem, jedynym minusem jest ten okropny ból po sniffie, albo to jak się czuje rozpuszczającą bombkę w żołądku, tak poza tym coś pięknego. I ta senność i rozleniwienie na zejściu. Poezja.

Miałem wtedy szczęście i trafiłem na genialny sort, a poza tym nie byłem wtedy na żadnym ciągu i dlatego uważam że to tak zadziałało.
Raz na powiedzmy 2,3 tygodnie przyjebać - miodzio. Ale strzeżcie się jakichkolwiek dorzutek i nie daj Boże ciągów, bo wtedy zjazdy są okropne. A tak po jednorazowej dawce jest spoko, nie jest tak źle aczkolwiek benzo czy też gbl się przyda.

Nie wiem jak jest teraz z sortami bo już dawnooo wyrzekłem się ketonów, ale warto poszukać tego dobrego brefa.
297 dni czystości (05.01)
  • 137 / 10 / 0
Sinnis (bądź inni) mógłbyś jakos przyrównać do MDMA? Podobne głosy można znaleść na zagranicznych forach, że 200mg dobrego brefedronu to jak 100mg MDMA i to najbardziej zbliżony do MDMA obecnie środek, z tych legalnych oczywiście.
  • 160 / / 0
@up, nic nie będzie takie jak MDMA, nie ma się co starać. Wszystko próbuje je dogonić ale to próżna pogoń.
Uwaga! Użytkownik xemnaspl nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 86 / / 0
mikeleangelo pisze:
Sinnis (bądź inni) mógłbyś jakos przyrównać do MDMA? Podobne głosy można znaleść na zagranicznych forach, że 200mg dobrego brefedronu to jak 100mg MDMA i to najbardziej zbliżony do MDMA obecnie środek, z tych legalnych oczywiście.

Hehehehehehehehe porównaj malucha do nowego BMW ...... i odpowiedz sobie sam :)

Zarzucałem na 1 raz 500mg brefa ,p.o i wcale nie było mega , owszem czuć takie fajne "ciepełko" , czasem przepływa fala przyjemności , faza jest spokojniejsza od innych euforycznych BK , nie jebie się w oczach , nie ma nieogaru , nie ma tej magii którą daje molly :old: ...... ni chu chu .... w żaden sposób nie umywa się do MDMA .Porównywanie 4-bmc do mdma ..... :wall:
  • 3362 / 349 / 0
Jedno i drugie rucha serotonine motzno wiec porownanie bardzo dobre.
Osobiscie mysle, ze 250mg 4bmc + 20mg 2fma + 5mg 5meomipt da MDMA-like faze.
  • 137 / 10 / 0
Spróbuję napewno taki mix:
1. 250mg BMC
2. 2.5mg 5-meo-mipt
3. 2.5mg 5-Meo-Nipt
4. i tu jest problem z 2-FMA, obydwoje vendorzy z których usług korzystam niestety nie oferują, czy da się tą pozycję jakoś zastąpić np. NEBem? Chociaż NEB jest długi w swoim stimie... potrzebował bym coś co działa równie długo jak BMC i Tryptaminy, tj. do 4-6h max.
  • 3362 / 349 / 0
Moze 2-FA? Czysty stymulant.
  • 1472 / 26 / 0
Jak jest ze szkodliwością brefedronu w porównaniu do 3-MMC w rankingu najmniej ryjących beta-ketonów zajmował czołowe miejsce

Ostawiłem jakiś czas temu 3-MMC które jadłem mniej więcej raz na tydzień ,miałem nieprzyjemny zjazd MEGA obniżenie nastroju i ogólnie nawet parę dni po rozstrojone emocje zapewnie przez wypłukanie serotoniny i co jeszcze nieprzyjemne to realne sny

do trójki się zniechęciłem a jak jest z 4-BMC też działana serotonine ale tez ją tak mocno wypłukuje i rozstraja emocje na ileś tam dni czy te wszystkie efekty uboczne są mniejsze niz przy mmc ?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.

EUDA 2025: Depenalizacja marihuany jako rekomendacja dla krajów UE

Analiza raportu „European Drug Report 2025 – Cannabis”.