Tylko ciągle nie mogę od nikogo otrzymać odpowiedzi na pytanie, jak neuroleptyki (Amisan), będą komponować się z Beta-Ketonami? A także Fenyloetyloaminami (Bo 4-FMA bardzo kusi i zastanawiam się nad kupnem)
Ale już nie róbmy offtopu, jak coś to stworzyłem w dziale zdrowie wątek Neuroleptyki +.
A tutaj skupmy się na 4-BEC. Może ktoś już próbował i dostał 4-BEC, a nie 4-BMC?
Ktos probowal? Jakies wiesci nt. dzialania? :huh: :huh:
ostatnio mam wrazenie ze walilem wlasnie to (sadzac po krotkim opisie modyfikowanego) zamiast 4mec'a ale glowy nie dam ,najlepiej jakby ktos foto wrzucil tego cuda ,bo moje bylo biale ale jak bralem pod swiatlo to takie zoltawe wlasnie.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.