Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 303 / 7 / 0
Ehh to spadł mi troche kamien z serca :D Bo ja tylko 3gramy przerobiłem i w sumie nie miałem jakiejś mocnej zwały. Tylko że potem byłem kurewsko głodny mimo tego że zjadłem trochę...
  • 152 / 2 / 0
Mam pare pytan:
1. Po ilu dniach mozna brac kolejna dawke by sie nie wjebac w ciag? Narazie biore male dawki 50mg, przedtem tolerka zerowa.
2.Mieszanie z alkoholem-tak czy nie?
3.pentedron mam w formie krysztalow-rozbic je przed sniffem w proch?

Generalnie substancja mi się spodobała, poprawia humor i daje dużo motywacji. Sprawdzi się zarówno w sytuacjach socjalnych jak i ciężkiej pracy/nauki. Genialnie komponuje sie z radosną, energetyczną muzyką. Dobra będzie zaròwno elektronika jak i rockowe klimaty (polecam płytę Titanic zespołu Turbo).
  • 1167 / 13 / 0
1. to zależy od ciebie i twojej silnej woli
2. mozna mieszac jest jeszcze fajniej
3. rozdrobnij na proch
  • 51 / 1 / 0
Jan Eth-Cat Drugi pisze:
Mam pare pytan:
1. Po ilu dniach mozna brac kolejna dawke by sie nie wjebac w ciag? Narazie biore male dawki 50mg, przedtem tolerka zerowa.
2.Mieszanie z alkoholem-tak czy nie?
3.Pentedron mam w formie krysztalow-rozbic je przed sniffem w proch?

Generalnie substancja mi się spodobała, poprawia humor i daje dużo motywacji. Sprawdzi się zarówno w sytuacjach socjalnych jak i ciężkiej pracy/nauki. Genialnie komponuje sie z radosną, energetyczną muzyką. Dobra będzie zaròwno elektronika jak i rockowe klimaty (polecam płytę Titanic zespołu Turbo).
1. I tak się wjebiesz %-D Od beta-ketonów bardzo ciężko się uwolnić :P I nie wmawiaj sobie, że jak jesz mało teraz, to będziesz potrafił się opanować później :-p
2. Można mieszać, tylko też wszystko z głową, Pentedron jest mocno kardiotoksyczny, więc nie dopierdalaj organizmu doszczętnie.
3. No raczej nierozbite kryształy ciężko Ci będzie sniffować :-D
  • 44 / 1 / 0
Czy łatwo jest rozdrobnić pentedron otrzymany w formie kryształów dość dużej wielkości, do takiej postaci aby sniff był jak najbardziej komfortowy? Te kryształki są strasznie twarde? Da radę ręką, nogą czy może młotkiem? Ogólnie interesuje mnie jak to robicie i czy macie z tym jakieś problemy?
  • 1987 / 108 / 0
Jan Eth-Cat Drugi pisze:
3.Pentedron mam w formie krysztalow-rozbic je przed sniffem w proch?
nie chcesz się wjebać w pente? zasada nr jeden - nie sniffuj, tylko oral.
pilotpete pisze:
1. I tak się wjebiesz %-D Od beta-ketonów bardzo ciężko się uwolnić :P I nie wmawiaj sobie, że jak jesz mało teraz, to będziesz potrafił się opanować później :-p
ja tam nie wiem jak to jest, bo nie mam takich postanowień, ale jak ktoś sobie powie np. dwa razy na tydzień, albo 50mg na dzień - to nie da się tego przestrzegać? swoją drogą ja z MDPV miałem miesięczne ciągi, ale nie uważałem się za "wjebanego". ciężko było to przerwać, ale nie miałem żadnej tolerki, a withdrawal trwał tydzień. co ułatwiało zadanie to efekty negatywne przy lekkim OD MDPV (stany lękowe itp.).
pilotpete pisze:
2. Można mieszać, tylko też wszystko z głową, Pentedron jest mocno kardiotoksyczny, więc nie dopierdalaj organizmu doszczętnie.
źródło?
pilotpete pisze:
:D ja idę o zakład, że znajdą się tacy co tak robili ;)
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 253 / 5 / 0
bawimysie051 pisze:
Czy łatwo jest rozdrobnić Pentedron otrzymany w formie kryształów dość dużej wielkości, do takiej postaci aby sniff był jak najbardziej komfortowy? Te kryształki są strasznie twarde? Da radę ręką, nogą czy może młotkiem? Ogólnie interesuje mnie jak to robicie i czy macie z tym jakieś problemy?
Woreczek strunowy z kryształkami wkładam w złożoną kartkę. Biorę młotek i młotkuje po kartce (kartka jest potrzebna na wypadek gdyby podczas walenia woreczek się przedziurawił). Następnie wyjmuje woreczek spod kartki i wysypuje pokruszone na proch kryształki, które następnie wsypuje do nowego woreczka. Woreczek trzeba zmienić, bo ostre krawędzie kryształków go trochę podziurawiły podczas młotkowania (nowe woreczki strunowe się kupuje w sklepie z artykułami papierniczymi / biurowymi). Koniec. :-p

Co do wpadania w ciągi pentedronowe to mi się jeszcze nic takiego nie zdarzyło. Z substancji korzystam tylko z jakiegoś powodu, z jakiejś okazji, a nie na co dzień. A zresztą to by było bardzo mało ekonomiczne biorąc pod uwagę, że trzeba by cały dzień ciągle dorzucać, aby odwlec ten pentedronowy zjazd psychiczny. Sama substancja wydaje mi się poza tym zbyt fajna aby jej używać w czasie "zwykłego" dnia.
METAFIZYKA BETA-KETONÓW
  • 1987 / 108 / 0
Asinus pisze:
Co do wpadania w ciągi pentedronowe to mi się jeszcze nic takiego nie zdarzyło. Z substancji korzystam tylko z jakiegoś powodu, z jakiejś okazji, a nie na co dzień. A zresztą to by było bardzo mało ekonomiczne biorąc pod uwagę, że trzeba by cały dzień ciągle dorzucać, aby odwlec ten pentedronowy zjazd psychiczny. Sama substancja wydaje mi się poza tym zbyt fajna aby jej używać w czasie "zwykłego" dnia.
właśnie używanie jej codziennie jest fajne właśnie dlatego, że jest tak fajna. ;)
co do ekonomii. nie wiem - pentedron jest jednak bardzo tani, bardzo szybko ceny zjechały do naprawdę niskich, a jak ktoś używa dzień w dzień to raczej kupuje w hurcie ;)

kilka faktów jeszcze, zastanawiających - po 4-tygodniowym ciągu 0,5g/day:
- mocz stał się normalny, wcześniej bywal żarówiasty (!), o bardzo charakterystycznym zapachu moczu betaketonowego ;)
- przestały mi drżeć ręce
- zeszła mi ciemna obwódka z tęczówek, której przyczyny zupełnie nie znałem, a pojawienie się jej bardzo mnie niepokoiło

w sumie jakby ktoś coś wiedział więcej o tych aspektach to byłbym dźwięczny za info. interesuje mnie zwłaszcza kwestia tęczówki - co to do kurwy nędzy może być? nigdy nie widziałem takich zmian.

pozdro
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 438 / 6 / 0
scr pisze:
- zeszła mi ciemna obwódka z tęczówek, której przyczyny zupełnie nie znałem, a pojawienie się jej bardzo mnie niepokoiło

pozdro
W medycynie nazywane jest to " Zatrucia Metalami Cięzkimi " - w tym wypadkiem miedzią,która jak wiadomo jest nam niezbedna do prawidłowego funkcjonowania - jako mikroelement . Odkłada się w postaci barwnych obręczy naokoło tęczówki . Etiologia nie jest do końca znana . Na pierwszym roku Farmy, mowili nam, że niektórym się to robi, gdyż "mają taką urodę :wall: " , a ponadto może się przyczynić niekontrolowana suplementacja, zła dieta :moody: i zmiany wątrobowe :kotz:
Jej skrajna postać to choroba wilsona; zwyrodnienie wątrobowo-soczewkowe czy jakoś :finger: tak dawno się tego uczyłem więc nie pamiętam
ja również , je mam i zanikały mi z lekka ale dopiero w trakcie .... 9 miesięcznego ciągu mefedronowego . Ale wtedy schudłem o polowe ze 118 na 69 ,wyglądałem jak śmieć i wolę mieć te obwódki niż byc w tamtym stanie.
Z mefa wyciągnął mnie bufedron a właściwie to ,że go pewnego wieczoru przepaliłem, a właściwie opalilem lufe po jwh073 , w trakcie seansu filmu "Obłęd" dostałem schizy , że mi rozrywa serce i zadzwoniłem po pogotowie, podali mii 2 kroplówki i 10mg diazepamu i.v bo wszystkich kopałem :) **** wracając do tematu
Od tamtego czasu minęło dwa lata. Czasem głaszczę Ethcata, ale zbyt wciągający i śmierdzący i zjeba kosmiczna. I obwódki nic a nic nie zanikają. Z pente też nie robię ciągów tylko czasem do pracy, ale tak delikatnie , żeby nikt nie widział że nabitym jak messerschmitz . Ogólnie Pentedron pomimo groźnie wyglądających kryształów uważam za relatywnie bezpieczną. Co prawda ciężko powstrzymać się przed next sniif, ale napewno można pozwolić sobie na więcej opamiętania niż w przypadku ethcata. Kardiotoksyczność ?? Pojęcie nie poparte żadną fachową literaturą prócz indywidualnych doświadczeń użytkowników, nawet na paracetamol różnie ludzie reagują; jedni jedzą jak tic-tac'i innych odpada po nich skóra [ http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,tit ... caid=6edbe]
  • 2428 / 91 / 0
pilotpete pisze:
:D ja idę o zakład, że znajdą się tacy co tak robili ;)[/quote]

Kiedyś już chyba wspominałem ,jak wjebałem se w nos dość spory kryształ koło 1,3g o ile dobrze pamiętam miał %-D
A co do rozkruszania na proch , to ja raczej rzadko to robie bo taki rozkruszony na proch o wiele bardziej boli przy wciąganiu niż drobniutkie kryształki ;]

[ external image ]
Ostatnio zmieniony 24 lipca 2012 przez Modyfikowany Bigos, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?

W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.

Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa

Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.