07 lipca 2021sisi88 pisze: Walicie medikinet i.v.? Ja to odkryłam swego czasu i mega mi podeszło. Tak jak normalnie stimow nie lubie bo jakos szybko m
nie męczą tak tu musze powiedzieć, ze się rozsmakowalam![]()
WickrMe m0rningzolpi
mail little.liar@hush.ai
w przypadku kontaktu mailowego bądź przez Wickr - proszę o przedstawienie się nickiem z [H] w pierwszej wiadomości
04 lipca 2021Morfeo pisze: Dobra, dowaliłem trochę potasu, wapnia i magnezu. Teraz podczas tych samych ćwiczeń zamiast 160 dobija mi tylko do 120. Na mój rozum magnez obniżał ciśnienie a potas chyba obniżał ilość uderzeń na minutę, dobrze mówię?
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Bralem kiedys duuze dawki trilafonu 10 lat temu i on spowodowal brak energii i motywacji....
08 lipca 2021ImGoingHighIn505 pisze:zdarza mi się czasem, niestety. oczywiście ten IR. całe szczęście rozpuszcza się to w mig, więc to ogromny plus. zawszę wolę przefiltrować 2-3 razy, bo pierwszy roztwór zwykle wygląda na moje standardy zbyt mlecznie. no, ale wystarczy tego, bo niewarte to niszczenia żył :c07 lipca 2021sisi88 pisze: Walicie medikinet i.v.? Ja to odkryłam swego czasu i mega mi podeszło. Tak jak normalnie stimow nie lubie bo jakos szybko m
nie męczą tak tu musze powiedzieć, ze się rozsmakowalam![]()
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.