Takie słabe dni utrzymywały mi się do półtora tygodnia. Najczęściej nie przekraczały tygodnia. Zazwyczaj 5 dni chujoza, 3-4 ok.
Ogólnie to jestem na jak najniższych dawkach. Zazwyczaj biorę 2,5 mg co godzinę. Tylko łączna dawka jest różna od tego jaki mam dzień. Czasem tylko przez 8h potrzebuje MPH, czasem przez 12h a czasem nawet przez 16h. Średnio 3 tabsy na dzień mi schodzą. Ale to p.o. jak ładuje p.r. to trzy dawki 5 mg tylko.
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
2,5mg to jest mało czym to podbijasz kofeiną ?
Chociaż nie, nie niczym. Czasem zjem sobie pieprzu kajeńskiego, cynamonu, kurkumy, gałki muszkatołowej, betela, imbiru.
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
amfetamina jest znacznie silniejszą substancją od metylofenidatu, to nie ulega wątpliwościom. Silniejszy jest haj, organizm jest mocniej eksploatowany, czy w końcu powoduje znacznie większe zniszczenia.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Ale do rzeczy jak sypałem fetę taką kurwa z kuchni (z pierwszej ręki) 100mg, i sypałem też 5x medikinetów (pill 20mg) ekstrahowanych izopropylem to snif MPH był zdecydowanie bardziej robiący.
Może to tolerancja krzyżowa brania MPH przez dwa lata dzień w dzień.
Dlatego mam wielką zagwostkę
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
{modzie wstaw ten wpis tamten wypierdol bo literówka}
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.