Kosmos coś dobrego ma?
Jakie dawki do pracy?
Łatwo przeciąć?
Bezo zbije?
Redukuje alko?
14 września 2017fantastikum pisze: 4F-MPH mi się już kończy!!! Z dwie dawki zostaly :(
[mention]essen[/mention], sprawdziłem ten 4-MPH i wygląda tragicznie, całe żółte. Nie wiem czy próbować czy sobie odpuścić. A może wysłać do SIN na kontrolę, albo poczekam jak będę na doktoracie to sam to przebadam.
Nie tykałbym tego więc tak jak mówisz przebadaj to w przyszlości albo kibel. Z tego co wcześniej czytałem 4-MPH jest 10x słabszy niż MPH więc nawet bym sobie nie zawracał tym nosa.
Ja się zastanawiam czy nie wysłać do SIN tego 4F-MPH co napewno nim nie jest a tak go zachwalaliście od jednego vendora. Muszę ogarnąć tylko jak wyslać ten syf do ich labu i czy dużo za to zapłace. Ale ręcze że to ni chuja nie jest 4F-MPH!
A tak serio to chyba chwycę się noopepta + kawa, albo z SNI-189 się pobawię... już żadnych fenidatów... chyba, że IPH sobie skołuje. Tylko w nim mimo wszystko fokus jest ale brakuje zacięcia...
Fak... ostatnia dawka 4F-MPH mi została!!!
1. Jezeli roztwor byl przechowywany w szafce (tj. brak swiatla, sucho i bez skrajnych temperatur) to 4fmph powinno nadal dzialac? (wydaje mi sie, ze tak, ale wole sie upewnic.)
2. Niestety w szafce posiadam 2 butelki spirytusu z czego jedna zawiera 4 f MPH, a druga nic. Jakies sposoby, zeby je odroznic? Nie liczac ladowania raz z jednej, raz z drugiej, bo potem placebo, brak dzialania itp. Koniec koncow i tak nie wiadomo gdzie jest, a gdzie go nie ma.
coś wyczuwam nową fale zatruć i nowych użytkowników 4F-PHP myślących, że to 4F-MPH
( dobrze, że porobiłem zapasy do końca zimy )
17 września 2017essen pisze:
Nie tykałbym tego więc tak jak mówisz przebadaj to w przyszlości albo kibel. Z tego co wcześniej czytałem 4-MPH jest 10x słabszy niż MPH więc nawet bym sobie nie zawracał tym nosa.
Ja się zastanawiam czy nie wysłać do SIN tego 4F-MPH co napewno nim nie jest a tak go zachwalaliście od jednego vendora. Muszę ogarnąć tylko jak wyslać ten syf do ich labu i czy dużo za to zapłace. Ale ręcze że to ni chuja nie jest 4F-MPH!
p.s. przestań tyle pierdolić o tym SIN'ie tylko to wyślij i jak będziesz miał wyniki to podasz jak będziesz chciał.
bez ciśnień.
pzdr.
08 września 2017ergoSum pisze: @up zakkriah, ledzeppelin2 i inni, skąd 4mmph można wziąć teraz, jest u któregoś z vendorów na polsze?
@fantastikum nawet wiki angielska mówi o wyższym stopniu inhibicji re-wychwytu DA niż przy metylofenidacie, i 3 odnośniki na potwierdzenie tego jednego zdania daje. Dalej obstajesz przy swoim, bo jeśli tak to chętnie posłucham, z czego takie wnioski?
macie Panowie jakieś sposoby zapanowania nad tym logicznym do przesady i lekko wypranym z emocji myśleniem które się włącza po pewnym czasie jak zauważyłem? słyszałem, że to kwestia podniesionej Acetylocholiny której większy poziom będzie się obserwować praktycznie zawsze przy dopaminergikach (info by Hash_Oil, chyba nic nie przekręciłem). Wiadomo, że antagonizm NMDA np. zresetowanie się dysocjantami pomaga, ale musi być coś lepszego...
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.