Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 432 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: c0deine »
Po chuj kwasek?

Masz jakieś dowody, że to potrzebne? Na moje oko, taki plaster bezżelowy to pociąć żyletką na jak najmniejsze kawałki, wrzucić do wody i mieszać porządnie, potem wycisnąć i już masz - gotowe do iniekcji.
Uwaga! Użytkownik c0deine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 493 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: mecenas »
mac pisze:
mac pisze:
50 fentanylu.....50 fentanylu....i sie budzisz
hehe tak wsspominam ten srodek
woda, kwasek cytrynowy i lekkie(chyba do 40 stopni podgrzewanie) powinno wyciagnac calosc z plastra?/ oczywiscie bezzelowego, no.
a jak ma sie bz(tram w ampulkach jest chyba na bz-cie robiony to wystarczy wy moczyc w takim szkle plaster czy jak?
- nie rozumiem ;(
EEE co Ty miesie dziwne rzeczy mówisz ,wcale tak nie jest jak piszesz...
ps.tram w ampółkach ma wodę inj,. i trochę octanu sodu a nie kuraw bezwodnik.Zresztą po chuja bz do frnantylu???Tym się maje do helenki acetyluje a nie plastry.No co Ty...
A pozatym widziałeś kiedyś bz razem z wodą???????????????
Przecież to się odrazu bz zamienia w kwas octowy w reakcji z wodą.Po co się niby glazurę odpału acetyluje bz w acetonie co?
Cos Ty odpału nidgy nie ćpał ;-)
  • 570 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: mac »
to mnie zjebali, hehehe
talk.macreal.info
Rozmowy acreal
  • 654 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gum@ »
Z tym pocięciem żyletką to dobry pomysł o ile będziemy każdy kawałeczek osobno mieszać. Nie zapominajcie że to sa plastry i z jednej strony mają klej, a więc po wrzuceniu wszystkich kawałków na raz po prostu zaczęły by się sklejać i nie cała powierzchnia zawierająca fentanyl miałaby styczność z wodą a co za tym idzie nie wszystko by się rozpuszczało.

Ps. Te kawałki potem warto wykorzystać doustnie bo na bank nie wyciągniemy wszystkiego. Nikomu myśle nie chciałoby się aż tyle miechać żeby wyciągnąć 100% a o ile się nie myle fentanyl nie rozpuszcza się w wodzie aż tak dobrze żeby rozpuścił się cały szybciutko. A poza tym specyfikacja plastra to uniemożliwia.
  • 437 / 21 / 0
Tylko pytanie jak to potem dawkować? Zapierdalał już to ktoś I.V? Chodzi mi o plastry bezżelowe.

Palone działają zajebiście, ale w chuj krótko, za krótko.
NIECH CO KRWAWY HEGEMON?
NIECH ŻYJE
!!!

Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy

Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
  • 3198 / 386 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blu »
Fenta iv też działa krótko, max godzinę, półtorej.
Fantasy is what people want, but reality is what they need.
  • 654 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gum@ »
Ja waliłem IV takie i takie plastry. Z dawkowaniem to zawsze robiłem tak. Obliczałem swoją dawke w przypadku gdybym rozpuścił 100% fentanylu zawartego w plastrze (co oczywiście nigdy nie ma miejsca). A potem waliłem tą dawke. Nigdy całe 100% się nie rozpuści więc to co się nie rozpuściło jest marginesem mojego przedawkowania. A po pierwszym strzale następne leciały już na wyczucie.
  • 437 / 21 / 0
Wkurwia mnie ten fentanyl. Po wrzuceniu na blachę, na początku smoli się zajebiście, niska temperatura, opary sobie ulatują i upierdala dobrze. Ale po chwili (gdy już zabarwi się na taki brudny żółty) ni chuja nie chce się waporyzować i jakby kolejne buchy słabiej upierdalają. Może coś kurwa źle robię? To się grzeje aż do końca zamieni się w taką czarną, klejącą maź czy już jak jest brudno-żółte można pojebać? Dziwne.
NIECH CO KRWAWY HEGEMON?
NIECH ŻYJE
!!!

Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy

Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
  • 672 / 127 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nozer »
mam jakies plastry z zelem w srodku. 25tki. nie mozna po prostu uciac rozka, wycisnac ten zel na lyzke i to zlizac?
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 570 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: mac »
primo: mozna, ale jak masz ten zel to Ludzie to pukaja, albo chyba waporyzuja, pala jak browna. ja jadlem 1/5 50plastra i ja mialem ok, ktos inny potrzebowal sztucznego oddychania, a ktos, powiedzmy Y, zajebalo sie masakrycznie, nic nie pamieta odkad tozapierdolil. chce podsunac wniosek, ze dawke musisz sam dobrac, a majac jeden plaster tego nie zrobisz, przynajmniej na tym poziomie co ja bym chcial(zeby przezyc, to taki moj osobisty priorytet)
talk.macreal.info
Rozmowy acreal
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Wed, 04 Feb 2026 18:35:01 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1770230052'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia

Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.

CBZC rozbija packzomatową dystrybucję

Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.

Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną

Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.