Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
Lepsze nawet od fenta, choć w działaniu są sobie dość bliskie, to jednak petydyna ma to wejście (plus jeszcze ten smak w ustach podczas iniekcji, mmm), szczególnie podana szybko potrafi zmiękczyć największego nawet twardziela a prócz nirwany rozgrywającej się w głowie (niczym nie ustępującej tej fentanylowej imo) otacza ciepłym, pluszowym kocykiem (w mojej ocenie najbardziej 'pluszowy' środek z tej grupy). Skutki uboczne typu swędzenie, zaparcia są minimalne, nie wiem jak z tymi drżeniami, bo jest to środek na tyle rarytasowy (naprawdę, nawet ludziom chorym rzadko się to przepisuje... jak ktoś ma jakiś pomysł czy sugestie to niech śmiało wali na priv), że nie było okazji popaść w konkretny ciąg.
To taki mój mały pean, ale jak już ktoś przypadkiem ma dostęp, to niech uważa, bo jest środek mocny i inwazyjny i po poście Szkarłatnego Pumpernikla też widać, że to nie zabawka.
NIECH ŻYJE!!!
Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy
Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
jon pisze: kości zostały rzucone, już nie odwołamy pewnych naszych decyzji.
gdybym wtedy rozum taki jak teraz miał, gdybym kurwa miał, inaczej by życie moje wyglądało i bym nie pisał na forum dla ćpunów.
jestem kurwa głodny.
ale fakt dla kogoś kto się uczy to nie wskazane ,dziury wełbie jak na drogach
Nadal krzywdzę ludzi, gdy ludzie mnie krzywdzą
Daleką drogę mam, jakie to ma znaczenie
Że w moich butach stopy kaleczą kamienie
bandzior83r pisze: jakoś to się uda zamaskować-ciekawe tylko ile bedzie się goić ta masakra na prawym przegubie![]()
rzeznia jest tam straszna :diabolic: a już ciepłe dni idą-niebawem krótki rekawek trzeba bedzie nosić...
Ale - w nogi boli jak huj, trzeba pocelowac za 1wszym razem bo potem juz sie boisz jak nie pocelujesz.
jaki advantage napierdalania w stopy? - ano skarpetki nosi sie nawet w lecie - i huj. Chyba ze jestes pedalem i chodzisz w sandalach.
W przeguby nie napierdalaj (tzw. zegarowki) - boli jak huj i widac.
Jak jestes grubas - to masz przejebane.
Jak szarpiesz zelazem w silowni - to masz OK. Mozesz se znalezc rurke ma gornej stronie reki (pomiedzy dlonia a lokciem, tam gdzie w huj wlosow jest). Tam jak masz duzego pryszcza to nikt nie pomysli ze od cpania.
A pomysl sobie co to bedzie za 15 lat?!! ja w kutasa to tylko slyszalem ze ktos napierdalau, ale na wlasne oczy widzialem kilkadziesiat razy jak rozni goscie napierdalali w szyje przed lusterkiem.
Fajnego bata znalazłemtruche powyżej nadgarstka--ciągnie się do połowy przedramenia-potem się chowając-od nadgarstkaze strony kciuka się zaczyna-pięknie się w niego wkłuwa.Kiedy zaciśnie się staze czuć że jest wielki i gruby-a dzióry tam włąśnie wyglądają jak ugryzienia komarai nie robią się absolutnie żadne siniaki(nie widać ich)bo bat nie jest na samej powierzchni a między nim a skórą jest warstewka tłuszczu.
kurwa znów nie wiem co z tym skrętem-4doby dobry maraton Fentowy zajebałem-na koniec dawka do IV to1mg :nuts: przerabiane z plastra-to już nie był zwis-raczej "znieczulenie ogólne "trwające ok godziny-pizda w huj-w F fajne jest to że czuć nawet małe daweczki-na takich można wszystko-a przy dużych-normalnie odłącza mózg od ciala ;]
gdyby miał wejscie jak H-byłby7 stanowczo najmilej działającym opio.
Po tym4dniowym ciągu-wczoraj cały dzień luzik-ale rano miałem jazdy na prawko więc wieczorkiem puknąłem dwa srednie strzały(jakoś nie chciałem żeby mnie skręciło w aucie
EDIT 28.04-godzina12:47-pierdole to ,żadnych dolegliwosci fizycznych brak-ale ćpać mi się chce niesamowicie-mam to w huju pukne dziś ze2-3razy-co się kurwa będe męczył??Zwłaszcza że wiem że zadne opio poza F lub H w pelni mnie nie zadowoli
F to zuo-wpierdala szybko-ciężko bez niego się potem obyć-pierdolone gówno-tyle czasu się udawało z H/M-a teraz HUJ.
Pewnie za czas jakiś bede gromadził info o "wysycaniu"tkanek-i pukaniu F co 6godz,kurwa pod jego działaniem jestem lepszym człowiekiem...a jakie sny są po nim.BUUUUU kurwa poległem chyba...
Zresztą huj mama mieszkała u mnie dwa dni-znalazła wory ze zurzytym sprzetem-każe uderzać na ośrodek-skoro już wale IV(przekonana ze Here-powiedziałem jej że fete),pewnie ma racje im wcześniej tym lepiej-ale kto mnie kurwa będzie utrzymywał(nie tylko mnie zresztą)pozatym jeszcze nie chcem ośrodka-jeszcze czas-nawet skręta nie miałęm...
no ale zaczynaja się juz nie tylko miłe strony ćpania....
PS.Mam27lat nie mieszkam z mama mama była u mnie w "gościach",nie biore od rodziców pieniedzy na ćpanie-wręcz sam im pomagam finansowo-już od ok5lat jestem całkowicie samodzielny-więc bardzo mylisz się oceniając mnie na podstawie ki9lku postów-w których wykazuje się małą wiedzą gdyż z opio dopiero zaczynam-jednak wierz mi mam rozleglą wiedze na inne tematy i inne zdolności też wżyciu przydatne.Więc postaraj się chamować piętą bo naprawde bardzo srogo się mylisz-ciekawe czy byłbyś na tyle kozak aby takie teksty wrzucać mi w oczy-raczej wątpie bo musiał byś być prawdziwym kozakiem-a prawdziwych kozakow juz prawie nie ma.
PRAWDZIWY KOZAK TO TEN CO PO SRANIU DUPY NIE WYCIERA ;-)
ja kozakiem nie jestem-i nie chce.
peace.szkoda że ostatnie posty poleciały w kibel-jednak niektórych(porucznik nie pisze o tobie)trzeba jednak troche wychować-skoro nie znaja norm zachowania.
sorry za posta pod postem
[bandzior, ostatnie ostrzeżenie. Jesli masz do kogoś sprawę prywatną wyślij PM albo maila - v.]
No nic, postaram sie w temacie.
wszyscy zachwycaja sie fntem czy innymi dragami z laboratorium.
ja dalej nie wiem dlaczego.
Mysle ze bralem fnt kilka razy (nie wiedzac ze to fnt) - nic specjalnego: brak kopa, milosc do innych jakas slaba, dziala krotko itd.
dlaczego fnt, 'special K' i inne pierdoly robione przez alchemikow w Mexyku czy w Chinach - dlaczego to jest tanie jak barszcz??? gdyby to bylo takie super - wszystkie cpuny by to grzaly.
A nie - wola kupic brwna za $200/dzien zamiast fnta za $500 na pol roku.
Mysle ze cpuny nie sa takie glupie jak ich telewizja maluje. Fnty czy inne pi-si-pi doprowadzaja to totalnego zjebu bardzo szybko (miesiace?).
Brwna mozna napierdalac latami i nic sie nie dzieje (prawie). Wiec kazdy cpun chce grzac jak najdluzej, i wybiera here. Nawet cpuny dbaja o swoje zdrowie - lepiej drogo cpac 20 lat niz tanio przez rok.
love
bdzior, a na podstawie czego mam cie oceniac jak nie twoich wierszykow? boje sie spotkania - masz takie straszne pseudo...:)
Po H natomiast jestem wywleczony jak szmata,leżał bym tylko i tępo patrzał się w TV jak już nooding minie,z tym że cały czas czuje że "jestem w ciele"-jednak mimo wszystko przy dużych dawkach F w porównaniu do H-to FNT daje całkowity i głęboki odlot-taki że właściwie mógłbyś leżeć ujebany w błocie-i wcale by to nie przeszkadzało,lub pływać na środku wielkiego jeziora na materacu-wcale nie bał byś się że spadniesz i się utopisz.
Choć herka jest też zajebista ale-gdyby ona nie miała takiego kurwa wjazdu przezajebistego-we wszystkim ustępowała by Fentowi.Pozatym pewnie czyściutki farmaceutyczny F ryje zdrowie fizyczne(nie wiadomo co z psychicznym)dużo mniej niż zbełtana niewiadomo z czym heroina,czy nawet kompot prosto z gara-który nie jest de facto heroiną tylko zacetylowanym miksem kodeiny,tebainy,papaczegoś tam,i innych a ponoć np.zacetylowana kodeina jest trująca.
-taka jest moja opinia.
-szanowna moderacjo-PRZEPRASZAM-już bede grzeczny ;-) warny są na strasznie długi okres...
[po to, zebys sie pilnował inie zostal zbanowany za notoryczne odbieganie od tematu ;) pzdrw. - v.]
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.