Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: qwasu »
Witam wlasnie zapomnialem napisac ze to byl plasterek Durogesic 25mcg/h i wyglada na to ze sie przecpalem heh ta 1/4 plastra.Te 3 czesci co mi zostaly podzielilem jeszcze na pol i mysle ze teraz bedzie dobrze i nie bedzie zadnych skokow cisnienia.Powiem jeszcze ze ta 1/4 jak na pierwszy raz to moze i za duzo ale sama jazda byla konkretna i ten pierwzsy raz pokazal mi moc fenta
  • 507 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: Micklen »
Jon tylko czekać aż zaczną pojawaic się posty... "Teee a ja to 2 plastry napeirdalam na raz..."
"No a ja to wczoraj zrobiłem japom 3, słabo robi"

Oczywiście odnoszę to do skutecznosci przerabiania plastrów przez laików... na co oczywiście wygom będzie się serce krajac;D

No tak po co się męczyć z przewożeniem 500g smoły w dupie araba jak można zrobic 5g fentanylu na miejscu i tyle samo zarobic ;D Czekam na znaczki z fentanylem jako produkt dilerski... Qrwa ale by to w gimnazjum schodziło tylko takich co na kodeinie jadą 3ba by łapac ;D idealny dystans przeskoku. Tylko jak tu się jako chemik nie wjebac... 2 na forum obu wjebanych hmmmm....

Ps. w tym poście jest dużo ironi jakby ktos nie załapał...
Ostatnio zmieniony 19 kwietnia 2010 przez Micklen, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1444 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: moloch »
Po kilku dniach żucia tych plastrow maie takie uczucie jakby takie mdlosci lekkie? moze to byc od kleju z tych plastrow?
  • 1211 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
nie od kleju tylko pierwsze objawy absty hahahahah
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1384 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: bandzior83r »
nie od kleju tylko pierwsze objawy absty hahahahah
Dokładnie to samo pomyślałem-jeżeli to faktycznie było rzetelne żucie -przez kilka(5?)dni co 2godziny. ;]
Ja właśnie bym tak o tym rozkminiał po kilku dniach z F :diabolic:
-od kleju ;-)
Ostatnio zmieniony 20 kwietnia 2010 przez bandzior83r, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1444 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: moloch »
Jakiej absty jak czuje taie mdlosci i zmulenie jakby, WTEDY JAK RZUJE , jak przestaje to to tez mija! Z tymze zalacza sie to po kilku dniach rzucia i jak zrobie przerwe chociaz ze 2 dni to potem rzucie staje sie znowu przyjemne - stad pomysl ze to moze byc jakas nietolerancja tego kleju,... poprostu nie ma nic juz przyjemnego w rzuciu w pewnym momencie...

A co do czestotliwosci tego rzucia to jak zaczynam to rzuc to kawalek za kawalkiem leci az sie skonczy i trwa to 2-5 dni non stop, no jedynie w nocy jest przerwa :D Z reguly staram sie 2 dni nie przekraczac :D
Ostatnio zmieniony 20 kwietnia 2010 przez moloch, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1384 / 14 / 0
no od pierwszego żucia skminiłem że Fent do smacznych nie należy.Wyraznie czuje w jamie ustnej kiedy F.zaczyna się mocniej wydostawać z plastra(po ok.10min.żucia),u mnie też pojawiają się delikatne mdłości(z każdym żuciem coraz większe),czasami pojawia się odruch wymiotny(zwłaszcza gdy najedzony jestem).Mysle że to nie klej-ale właśnie aromat samego Fentanylu-różne plastry smakują tak samo-a wątpie aby ten"klej"był idealnie we wszystkich taki sam.
Z powyższych względów-zawsze już bede przyjmował go dożylnie-nawet lekkie wejscie czuć.No i żadnego przerazliwego smaku-no i dawka to 1/3dawki doustnej ;-)
@browar-wal w kabel %-D a jak nie to...zrób roztwór jak do iniekcji(tzn.bez wody i gliceryny-do alko dodaj troche kwasku-choć nie wiem czy to konieczne-wody też chyba można dolać-tylko pytanie po co??) i wlej to sobie do paszczy i trzymaj długo-albo nanieś go(ten r-r)na kostke cukru/watkę/gazik/szmatkę/plasterek na odciski/cokolwiek i to trzymaj pod językiem.
F zaczyna wtedy działać dużo szybciej-a smaku właściwie nie czuć-spoko metoda dużo krócej F trzeba trzymać w paszczy bez przełykania śliny.O tym patencie pisał bodaj oxan w trym wątku-od siebie moge dodać tylko tyle że byłem zaskoczony różnicą-naprawde tak jest dużo lepiej i szybciej (co dla mnie est ważne-bo40minutowe tzymanie plastra i nie-przełykanie śliny to mordęga)a taki ekstrakcik po20minutach już jest w pełni "załadowany"-zresztą i tak już nie bede tak robił(chyba że po sprzet mi się nie bedzie chciało iść-nocą %-D )
Ostatnio zmieniony 20 kwietnia 2010 przez bandzior83r, łącznie zmieniany 3 razy.
  • 2011 / 124 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacok »
hej, można od fentanylu dostać padaki, takiej jak po tramalu?

edit// albo innej? Jkaiejkolwiek?
Świat stracił kolory.

Hurra, diese Welt geht unter
  • 1384 / 14 / 0
w ulotce słowem o tym nie ma.
Nic takiego mi się nie przydarzyło nigdy(naszczęście) i nikomu kogo znam i używa F,No i w tym wątku tez chyba nikt nic o tym nie wspominał.
Może po prostu się ujawniła padaka-często bywa tak że ludzie mają pierwsze ataki padaczki puzno-mając już swoje lata-okazuje się że są chorzy <_<
Ostatnio zmieniony 21 kwietnia 2010 przez bandzior83r, łącznie zmieniany 3 razy.
  • 437 / 21 / 0
jacok pisze:
hej, można od fentanylu dostać padaki, takiej jak po tramalu?

edit// albo innej? Jkaiejkolwiek?
Hm, teoretycznie jak poczytać o działaniach niepożądanych fentanylu to wypunktowane są 'drżenia mięśniowe' czy inne 'tremors', ale to w długiej liście po przecinkach. Osobiście nie słyszałem o takich przypadkach, ja czuje się wręcz rozluźniony. Na forum też nikt czegoś takiego jeszcze nie raportował.
Prędzej spodziewałbym się takich atrakcji na skręcie.
Czyżby komuś przydarzyła się taka przygoda?
W razie nadmiernych wątpliwości zawsze można dorzucić benzo ;).
NIECH CO KRWAWY HEGEMON?
NIECH ŻYJE
!!!

Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy

Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.