Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
"No a ja to wczoraj zrobiłem japom 3, słabo robi"
Oczywiście odnoszę to do skutecznosci przerabiania plastrów przez laików... na co oczywiście wygom będzie się serce krajac;D
No tak po co się męczyć z przewożeniem 500g smoły w dupie araba jak można zrobic 5g fentanylu na miejscu i tyle samo zarobic ;D Czekam na znaczki z fentanylem jako produkt dilerski... Qrwa ale by to w gimnazjum schodziło tylko takich co na kodeinie jadą 3ba by łapac ;D idealny dystans przeskoku. Tylko jak tu się jako chemik nie wjebac... 2 na forum obu wjebanych hmmmm....
Ps. w tym poście jest dużo ironi jakby ktos nie załapał...
nie od kleju tylko pierwsze objawy absty hahahahah
Ja właśnie bym tak o tym rozkminiał po kilku dniach z F :diabolic:
-od kleju ;-)
A co do czestotliwosci tego rzucia to jak zaczynam to rzuc to kawalek za kawalkiem leci az sie skonczy i trwa to 2-5 dni non stop, no jedynie w nocy jest przerwa :D Z reguly staram sie 2 dni nie przekraczac :D
Z powyższych względów-zawsze już bede przyjmował go dożylnie-nawet lekkie wejscie czuć.No i żadnego przerazliwego smaku-no i dawka to 1/3dawki doustnej ;-)
@browar-wal w kabel
F zaczyna wtedy działać dużo szybciej-a smaku właściwie nie czuć-spoko metoda dużo krócej F trzeba trzymać w paszczy bez przełykania śliny.O tym patencie pisał bodaj oxan w trym wątku-od siebie moge dodać tylko tyle że byłem zaskoczony różnicą-naprawde tak jest dużo lepiej i szybciej (co dla mnie est ważne-bo40minutowe tzymanie plastra i nie-przełykanie śliny to mordęga)a taki ekstrakcik po20minutach już jest w pełni "załadowany"-zresztą i tak już nie bede tak robił(chyba że po sprzet mi się nie bedzie chciało iść-nocą
edit// albo innej? Jkaiejkolwiek?
Hurra, diese Welt geht unter
Nic takiego mi się nie przydarzyło nigdy(naszczęście) i nikomu kogo znam i używa F,No i w tym wątku tez chyba nikt nic o tym nie wspominał.
Może po prostu się ujawniła padaka-często bywa tak że ludzie mają pierwsze ataki padaczki puzno-mając już swoje lata-okazuje się że są chorzy <_<
jacok pisze: hej, można od fentanylu dostać padaki, takiej jak po tramalu?
edit// albo innej? Jkaiejkolwiek?
Prędzej spodziewałbym się takich atrakcji na skręcie.
Czyżby komuś przydarzyła się taka przygoda?
W razie nadmiernych wątpliwości zawsze można dorzucić benzo ;).
NIECH ŻYJE!!!
Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy
Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.