Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 358 / 73 / 0
fentanyl, a libido. Czy na kogoś z Was fentanyl działa pobudzająco na libido? Ja za każdym razem jak wezmę, to po fazie błogiego snu budzę się (i mojego faceta) 3-4 bardzo podniecona. Potrzebuję po prostu intensywnych doznań, a potrafię dojść do 2 razy w krótkim czasie.
To jedyne opio, po którym nie spada mi libido, a wręcz osiągam apogeum chęci na pieprzenie się.
Nic mnie nie wzmocniło tak jak bycie biednym i na zwale.
  • 56 / 9 / 0
oplaca sie naklejac plaster Actavis 25µg/h przy zerowej tolerce?
she loves you again
  • 1550 / 215 / 0
26 marca 2021sclero2014 pisze:
24 marca 2021Edziek408 pisze:
450 zł za 5 setek actavisow to dobra cena?
Cena trochę za duża zdecydowanie .. akurat actavisy mają mało substancji w plastrze.. jeśli byłoby to duro to cena bdb nawet okazyjna .
A chciałbym zapytać macie jakieś sposoby bądź tzw.tipy aby wzmocnić działanie żutego plastra fenta ?
Nie wiesz - nie wypowiadaj się. Zawsze będę to powtarzał różnym mądralom.
Actavis 100mcg/h zawiera 16,5mg fentanylu, natomiast Durogesic 100mcg/h zawiera 16,8mg fentanylu. Taka wielka różnica?
Ogólnie to całkiem dobra cena za setki, zazwyczaj nie można kupić taniej, niż 80 zł/szt.
  • 56 / 9 / 0
czy plaster actavis 25µg/h po otwarciu szybko traci na mocy?
she loves you again
  • 398 / 30 / 0
Hey,
moge kupic fenta w takiej postaci:
plaster 100mg i spray 100mg. Plastry sa dwa razy tansze.

Ogolnie nie mam wiedzy o fencie i jego stosowaniu, ponadto praktycznie zerowa tolerancje.

Jakas instrukcja obslugi powyzszych i dawkowanie na poczatek? Bede stosowal max 1 raz w tygodniu.

p.s.
mam tez dostep do morfy i oxy, tapentaolu, carisopradolu(to nie opiat), dmc...czy fent jest wart pieniedzy i zachodu, czy lepiej skupic sie na ktorychs z tamtych? I nie zaoferuje mi wiele wiecej itp
  • 358 / 73 / 0
@GOD Zaoferuje Ci wiele więcej - wyrobisz sobie tolerancję, pozostałe opio przestaną Ci wystarczać, jest ryzyko, że szybko Cię ta substancja zgubi, bo jest w chuj niepozorna. fentanyl daje złudzenie normalności, jak fazę po oxy czy morfinie dożylnie odczuwam, tak przy fentanylu (mówię o plastrach) czuję się mega dobrze, ale jako takiej fazy nie mam i chyba to do niego ciągnie. Ja już za drugim razem przedawkowałam tak, że odcięło mnie na dwa dni, byłam pod kroplówką i srałam pod siebie.
Nie bierz, skup się na lżejszych opio.
Nic mnie nie wzmocniło tak jak bycie biednym i na zwale.
  • 554 / 5 / 0
Witam, mam trochę matrifenu i niekoniecznie mi się spieszy, czy jesli zostawie go w spirycie na dzień lub dwa, yo wydobędzie większość fenta, czy trzeba dluzej, lub nie bardzo to zmienia sytuacje? Pozdrawiam
Proszę o kontakt ludzi z lubelskiego, łączmy się Wszystko powyzej jest wytworem wyobrazni.
  • 72 / 34 / 0
Przy Matrifenie nie polecam metody spirytusowej, klej rozpuszcza się w spirytusie, a nie jest dobrym pomysłem walenie kleju i.v. Ekstrakcja fnt metodą wodną (czyli kwasek + woda). Gruba warstwa kleju musi się rozpulchnić, co nie jest możliwe przy krótkim, powiedzmy 10-cio minutowym gotowaniu. Znacznie lepiej potrzymać plaster w wodzie o temperaturze ok. 80 - 90 st. Celsjusza przez ok. pół godziny. Widać wtedy, że klej na folii nie jest już zwarta masą, lecz ciągnie się w postaci nitek. Wtedy możemy zacząć gotować roztwór z plastrem. Czas gotowania ok. 5 minut. Jeżeli pominiemy etap rozpulchniania kleju i zaczniemy od razu gotować, to za pierwszym razem wyciągniemy z plastra bardzo niewiele. Natomiast drugie gotowanie może być zaskoczeniem, bo to co uzyskamy będzie o wiele mocniejsze niż po pierwszym gotowaniu i możemy zrobić sobie krzywdę myśląc "ech, co tam to tylko wtórak", a tu bum, możemy stracić przytomność. "
  • 554 / 5 / 0
Dzięki bardzo, pomijajac kwestie kleju (nie będzie to do iv) myslisz, ze to i tak lepsze od spirytu? Właściwie nie zauwazylem bardzo zmiany po moczeniu, ani tez żadnego działania, więc i tak stestuje, pozostaje jeszcze ten pomysl vs gotowanie w spirycie. Nie wiem czy wiecej wyciaga wyzsza temo czy lepszy rozpuszczalnik.. Pozdro

17 wrz 2023 - scalenie postów - d5

Edit: A co myslicie na jaknajdrobniejszym rozdrobnieniu matrycy? Nie wiem jak, np. Papier scierny, wodny, zrobić pył, splukac przefiltrować, powinno dac się wyciągnąć wszystko. Proszę o komentarz, czy dobrze myślę, pozdrawiam

Edit2:tak czy siak dzięki bardzo PsychoDreams, dzieki Tobie mam bardzo miły chillout, trochę pogotowalem z kwaskiem, w takim ceramicznym kominku do aromatyzacji, najpierw w wodzie z kw, potem dokapywalem etanolu, po sciankach, zeby zmylo,to co się osadzalo, spoko pobulgotało, wyszła bardzo fajna mieszanka, w dzialaniu, i tak z tego co uwazalem za smiec, mam teraz bardzo miły wieczór, dzięki jeszcze raz :) przy okazji, moze ktos się wypowie apropo starcia matrycy np, na papierze sciernym i wtedy gotowaniem? Pozdrawiam serdecznie.
Proszę o kontakt ludzi z lubelskiego, łączmy się Wszystko powyzej jest wytworem wyobrazni.
  • 1550 / 215 / 0
Qrwa, dzieci, trzeba zdjąć membranę półprzepuszczalną, a później bawić się w ekstrakcję. Membrana nie rozpuszcza się w etanolu w taki sposób, by tworzyła gładki roztwór, to zawsze jest takie bagienko, w którym są kłaczki, grudki, włoski, które bardzo łatwo odfiltrować, w wątku o ekstrakcji fnt z plastrów, dosyć dokładnie to opisaliśmy, @Oxan i ja. Ale jak zwykle, poszukać się nie chce, tylko 3/4 wątku zasrane głupimi pytaniami, zaglądać na forum się nie chce. Wszechogarniająca głupota, nagminne błędy, tak ortograficzne, jak i gramatyczne. O stylistyce nie będę się wypowiadał, bo nie ma o czym. Duże litery nie istnieją, znaki przestankowe, to jakieś wymysły dziadersów. Już nie chce mi się zaglądać na forum, bo zderzenie z głupotą jednak boli, a nie spodziewałem się tego, myślałem, że jestem twardszy. Cóż, pewnie się starzeję.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze

33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.