Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
bogdan445
  • / / 0
Kolega sra krwią od godziny. Przyjal bombe 0,5g MDMA i kilka olpiw. Mowi ze mu dupe zaraz rozsadzi. Co robic!?
  • 585 / 62 / 0
Nieprzeczytany post autor: sidik »
sor
  • 65 / 2 / 0
Widzę ostro zaszalal z dawka, koniecznie niech uda się na sor
  • 49 / 15 / 0
Bogdan, jak się potoczyła sytuacja?
:old: :old:
  • 3245 / 625 / 0
Przy hemoroidach, czyli tzw żylakach odbytu sra się krwią, to zależy czy mu cieknie, czy tylko papier jest czerwony. Jak cieknie to jak najbardziej SOR.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 800 / 67 / 0
Jak koledzy wyżej powiedzieli. Regularna krew przy wypróżnianiu świadczy o problemach z dolnym odcinkiem układu pokarmowego i zazwyczaj wymaga opieki specjalisty. Takie nagłe "cieknięcie" krwi to tylko i wyłącznie SOR.
"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."

I’m medicated, how are you?

Wszystko, co zostało tutaj napisane przeze mnie, to fikcja literacka i wymysł chorego umysłu.
  • 49 / 4 / 0
Cześć. Dziś zażyte 25mg sertraliny półtorej godziny temu (przez ostatni miesiąc codziennie 50mg, ostatnie 2 dni po 25mg) i 15 minut temu zażyte pół tabletki tramadolu 37.5mg. Nie stosowałem nigdy tramadolu, więc nie byłem świadom ryzyka w połączeniu z ssri. Jakie jest ryzyko zespołu serotononowego? Próbować zwymiotować tramadol?
Uwaga! Użytkownik gguftobluff12345 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 171 / 5 / 0
Na 99% nic się złego nie stanie, to małe dawki.
do i have a life or am i just living?
do not let these questions strain or trouble you,
find your strength in the sound and make your transition.
  • 911 / 207 / 1
Wyluzuj się, @gguftobluff12345, na szczęście dawka tramadolu jest mała i raczej nic złego się nie stanie. Daj sobie spokój z wymiotami. Nie dorzucaj, zmetabolizuj i pamiętaj o ostrożności na przyszłość.
Zażółć Gęślą Jaźń
:grzybki: :fuj: :rzyg:
yuy
  • / / 0
HaLo, trochę mi się omsknęło, przy dawkowaniu benzzo na zbicie mdphp, 3-hydroxyphenazepam , jakieś 10 mig i dzieje się złe, serce mi zapierdala, nie moge ustac na nnooga chbełokcze i kordynnacja ruchóh chuj . dojebac to md byc znow ograniac ?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.