Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
-Skazani na Sulfogwajakol
-Knajpa pod Mechanicznym Grejpfrutem
-Opowieści o pilocie Antku
Jak trafi się jakiś tytuł który mi podpasuje (niekoniecznie któryś z moich xD) i sesja nie będzie dokuczać za bardzo to wstępnie mogę się zgosić do zrobienia graficzki.
W 8 aptekach pytałem, wszędzie "nyet".
"Rutyna to rzecz zgubna "
Powtarzam na wypadek, gdyby ktoś nie doczytał. Propozycje które składacie teraz (poza zaznaczeniem opcji w ankiecie, co liczy się już teraz) będą wykorzystane w następnym głosowaniu, nie w tym. Niestety nie potrafię tego przeskoczyć i nie chce, by wybór tematu znowu trwał miesiąc jak ostatnio.
Mile widziane też propozycje ankiety dla kolejnej knajpy. Ankieta knajpy v5 to "sposób na dwie paki", wcześniej był "sposób na podbicie fazy"
Trzymajcie się ciepło.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.