Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Azuzu Pazuzu pisze:10 strzykawek 5ml. 10 2 ml. Igly 10 0.5. 10 0.4. 4 antidole 5 soli fizjologicznych i 2 acatary.
ps. edytuj posty Azuzu jeśli jeszcze możesz, nie ma sensu pisać jednego pod drugim. ;)
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
PS. I co, załadował Ci się ten tramal w końcu?
Ja zawsze odrazu z grubej rury jade i klne na cala aptekę. Mam w dupie te kurwy. Kiedyś chciala odemnie receptę na Antka.
Tifaa pisze:O kurde też jadę, pracowałam przy Widoku jakiś czas :-DOpia pisze:
magister2222, dzięki zbawco. To jadę szukać. :D Tylko jeszcze powiedz Thio czy Antek?
Tylko muszą mi wyschnąć spodnie :-D
Zgrzania nie ma, ale na uspokojenie myśli starczyło to 300mg. Te weekendy (które się u mnie zaczynają już w czwartek) bez zajęć i siedzenie w pokoju mnie dobijają. Albo to dlatego, że na trzeźwo. Z drugiej strony jak mam zajęcia to też jest chujowo, bo muszę te wszystkie mordy oglądać, ale to głównie w trakcie przerw dokucza. W pokoju chujowo. W sumie tylko jak zostaję sama, to jakoś ten czas mija. Inaczej jest zbyt stresująco i każda minuta się dłuży. Tym bardziej, że jelita mi znowu świrują. Bardzo to męczące i krępujące. Skóra na twarzy mi się łuszczy, że można by ją płatami zrywać. Psychicznie straszny dół. Cholernie mi źle i ciągle chce mi się płakać. Nie wiem kurwa, co się dzieje ze mną.
Znalazłabym sobie jakąś robotę, już nawet nie ze względu na zarobek, ale żeby się czymś zająć. Tylko odpada wszystko związane z gastronomią i ogólnie pojmowaną "obsługą klienta", a to dosyć mocno zawęża możliwości. Najlepiej by mi pasowała jakaś prosta praca biurowa, przy okazji jakaś praktyka. Ale tu znowuż słabo z grafikiem, bo odpada sobota i praca w godzinach popołudniowych/wieczornych, a właśnie wtedy mam wolne.
No i myślę, że powinnam zmienić studia. Albo całkiem inny kierunek, albo ten sam, ale na innej uczelni ciągnąć. Chciałabym się stąd zawinąć. W zasadzie to jedyna opcja, żeby uciec od osób, których widok prawie codziennie jest dla mnie ciężki do zniesienia. Chciałabym zacząć całkiem od nowa w innym otoczeniu. Zapomnieć. Tylko ile można ciągle uciekać? Zacznę "od nowa" a po pół roku się okaże, że znowu coś nie tak. Nie wiem, co mam robić. Serio.
Ja chcę do domu! :'( (Jak na ironię. Całe życie chciałam się wyrwać, a teraz mam, heh. Ale prawda jest taka, że bardzo dużo się zmieniło w relacjach u mnie w domu i mam do rodziców ogromny szacunek, że potrafili się tak zmienić. Szkoda, że dopiero kiedy było już ze mną tak bardzo źle, ale dobrze, że w ogóle. Dzięki temu moja Młoda ma lepszy start.)
Hehe, ja kiedyś przez pomyłkę w aptece spytałem czy jest ocet spirytusowy ( XD )..
Dorwałem w Łodzi maczek - niestety ostatni karton się ostał, więc jutro po zakupach zdam relacje - przy mojej tolerce 0.5kg robi miło, ale bez szału, więc 1kg będzie bardzo si :). Ta.. kolejny detox.. :D :C
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.