ja dzis wyjebalem 2 syropy to razem 400 dexa 1200 pseudoefki i do tego 700mg kody jakos bo wlasnie teraz zarzucam 240mg
popierdolilo mnie juz kompletnie ze tyle kasy wydaje na to
ja po syropie i zaraz koda w dawce 240mg
wczoraj zmarnowalem z 50zl na tjokodyny i tusidex bo kurwa poprostu chuj
nie chce mi sie opisywac chujowosci mojego stanu wczoraj bo sie zmecze
Jak wydajesz po 50 złotych dziennie na Thio i tussi to nie lepiej ogarnąć jakieś mocniejsze opio ? Oczywiście nie zachęcam, bo to tylko wpierdalanie się w większe gówno.Ale dla żołądka i innych organów na pewno wyjdzie zdrowiej...no i oczywistsze dla portfela.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
09 czerwca 2019UJebany pisze: @Drevolt
Jak wydajesz po 50 złotych dziennie na Thio i tussi to nie lepiej ogarnąć jakieś mocniejsze opio ? Oczywiście nie zachęcam, bo to tylko wpierdalanie się w większe gówno.Ale dla żołądka i innych organów na pewno wyjdzie zdrowiej...no i oczywistsze dla portfela.
Ktoś testował to podejście?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.